Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo-klanten ondervinden problemen opzeggen Viaplay

  Het Formule 1-seizoen zit erop. Voor veel Viaplay-abonnees is dat het moment om hun abonnement al dan niet tijdelijk stop te zetten. Maar bij Ziggo is dit makkelijker gezegd dan gedaan.
  Jarco Kriek
  30 november 2023
  comments 6
  Ziggo-klanten ondervinden problemen opzeggen Viaplay
  Foto Getty Images

  Direct na het afvlaggen van de laatste Formule 1-race van dit seizoen was via zoekmachine Google een duidelijke trend zichtbaar: mensen zochten massaal naar manieren om het Viaplay-abonnement op te zeggen. Ook bij de providers Ziggo. KPN, Odido, Delta, Caiway en Solcon, die Viaplay-abonnementen aan eigen klanten wederverkopen, steeg het aantal opzeggingen, zo blijkt uit inventarisatie van klantenfora van deze providers.

   

  Problemen

  Wat eveneens opvalt, is dat Ziggo-klanten die via hun provider het Viaplay-abonnement digitaal willen opzeggen op de nodige problemen stuiten. Op het community forum van het kabelbedrijf zijn diverse meldingen hierover te lezen. Zo wordt er gesproken over foutmeldingen als wordt geprobeerd het abonnement zelf online op te zeggen. In enkele gevallen lukt het wel als er een andere webbrowser wordt gebruikt.

  ZiggoVodafoneZiggoViaplayViaplay Groupabonnementopzeggen

  Reacties

 1. TV-TIP Papillon

  Papillon
  RTL 7 om 22:00 uur
  Henri Charrière (Charlie Hunnam) kraakt kluizen, maar hij zou nooit iemand vermoorden. Toch belandt hij na een onterechte veroordeling voor een moord die hij niet heeft gepleegd op gevangeniseiland Duivelseiland. Hij sluit een deal met medegevangene Louis Dega (Rami Malek): in ruil voor bescherming van Charrière helpt Dega hem ontsnappen.

  TV-TIP De Kist

  De Kist
  NPO 2 om 23:53 uur
  De laatste gast van het seizoen is Lucille Werner en de Lingo-presentatrice, die een tijdje in de Tweede Kamer heeft gezeten voor het CDA, heeft een bijzonder verhaal te vertellen. Als klein meisje werd zij vanwege haar handicap letterlijk op handen gedragen door haar vader. Het was daarom een grote schok toen hij uit het leven stapte. Dit heeft een grote indruk achtergelaten op Lucille, die zich dagelijks inzet voor mensen met een beperking.

  Interview

  • *

   Joris Linssen

   Out of Office

   In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
   Reacties0 reactie(s)