Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Nieuwe verrassingszenders voor abonnees Ziggo

    Digitale kabelkijkers bij Ziggo met een Alles-in-1 Plus of Extra pakket kunnen van 1 mei t/m 31 juli gratis kennismaken met 5 nieuwe 'verrassingszenders' uit het uitgebreide digitale aanbod.
    Jan-Hein Visser
    3 mei 2011
    comments 0
    Nieuwe verrassingszenders voor abonnees Ziggo
    Digitale kabelkijkers bij Ziggo met een Alles-in-1 Plus of Extra pakket kunnen van 1 mei t/m 31 juli gratis kennismaken met 5 nieuwe 'verrassingszenders' uit het uitgebreide digitale aanbod.

    Voorwaarde is uiteraard dat men een digitale decoder bezit en al een digitaal pakket als bovengenoemd afneemt. In het geval History HD moet ook over een HD-decoder worden beschikt. History HD is een zender uit het HD-pakket van Ziggo en brengt het verleden op levendige wijze in beeld.

    Op kanaal 151 is de entertaimentzender FOX Life te bekijken met series als True Blood, Nurse Jackie, In Treatment, Brothers & Sisters en nog veel meer! Non-stop, 24/7 én zonder reclameonderbrekingen tijdens de programma’s. Op kanaal 302 is er toegang tot Cartoonzender Boomerang met 24 uur per dag de tekenfilms van de studio's van Warner Bros en Hanna-Barbera. Op kanaal 413 heeft de kijker toegang tot Motors TV dat voorziet in een brede verslaggeving van de internationale motorsport, met exclusieve evenmenten en meer dan 70 kampioenschappen. De zender is voorzien van Engels en soms ook Nederlands commentaar.

    Tot slot hebben alle Ziggo abonnees met een Alles-in-1 Plus of Extra pakket de komende maanden ook toegang tot SLAM!TV, dat normaal in het muziekpakket of andere pluspakketten is te zien via kanaal 356. SLAM!TV is de tv-variant van SLAM!FM en is feitelijk (vooralsnog althans) ook de énige overgebleven clipzender in Nederland. SLAM!TV blijft bij Ziggo trouwens exclusief digitaal te zien want bij UPC zal de zender op een aantal grote netwerken bijvoorbeeld ook analoog de plek van TMF gaan innemen vanaf komende zomer.
    ZiggoSlam!TVFoxlifeBoomerangMotors TVHistory HD

    Reacties

  1. TV-TIP Tot Het Einde

    Tot Het Einde
    NPO 2 om 23:06 uur
    Thuisvrijwilligers staan mensen bij die in de laatste fase van hun leven verkeren. De een brengt rust en kalmte in een huishouden, terwijl de ander juist graag kletst en gezelligheid met zich meebrengt. De vrijwilligers zijn trots dat ze stervende mensen kunnen begeleiden, maar ze maken ook veel moeilijke momenten mee. Soms ontstaan er op de valreep nog waardevolle vriendschappen tussen de cliënten en stervensbegeleiders. In Tot Het Einde vertellen de vrijwilligers over waaróm ze naast het bed van wildvreemde mensen zitten, en hoe ze zelf tegen de dood aankijken.

    Interview