Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Allerlaatste Pfaffs op RTL 4

    Op nieuwjaarsdag was het op de Vlaamse zender VTM al het geval, maar vanavond wordt ook bij RTL 4 de allerlaatste aflevering uitgezonden van De Pfaffs. De realitysoap liep maar liefst tien jaar.
    Jan-Hein Visser
    12 februari 2012
    comments 0
    Allerlaatste Pfaffs op RTL 4

    Op nieuwjaarsdag was het op de Vlaamse zender VTM al het geval, maar zondagavond werd ook bij RTL 4 de allerlaatste aflevering uitgezonden van De Pfaffs. De realitysoap liep maar liefst tien jaar.

    Met een Lapland-reis en speciale afleveringen namen de kijkers bij VTM al tijdens de feestdagen afscheid van de bekende voetbalheld en zijn familie die tien jaar op de voet door camera's werden gevolgd. De Pfaffs werd voor het eerst uitgezonden in september 2002 en scoorde al snel hoge kijkcijfers. Ondanks dat deze al een aantal jaar wat minder werden, bleef men de serie toch uitzenden.

    In Nederland deed de serie het op RTL 4 bijzonder goed en alle series zijn ook al meermaals herhaald. Voor fans van de Pfaffs is vandaag dus wellicht een treurige dag. De állerlaatste 'nieuwe' aflevering is zondag 12 februari te zien op RTL 4 om 21.00 uur.

    RTL4VTMde Pfaffsslot

    Reacties