Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Consument betaalt vaak teveel voor abonnementen

    De Nederlandse kijker betaalt in veel gevallen op dit moment teveel voor het kijken naar tv-zenders. Met het juiste abonnement kan per jaar soms meer dan honderd euro bespaard worden.
    Jarco Kriek
    18 oktober 2015
    comments 27
    Consument betaalt vaak teveel voor abonnementen

    De Nederlandse kijker betaalt in veel gevallen op dit moment teveel voor het kijken naar tv-zenders. Met het juiste abonnement kan per jaar soms meer dan honderd euro bespaard worden. Dat blijkt uit onderzoek van www.allesin1vergelijken.eu.


    In de meeste gevallen waar de consument op abonnementen voor vaste diensten kunnen besparen, worden losse abonnementen voor tv, internet en bellen afgenomen. Het is vaak goedkoper om alle diensten in één abonnement bij één aanbieder af te nemen. Aan het geldelijk voordeel dat een Alles-in-1-abonnement met zich meebrengt, kleeft wel een nadeel. Mocht de aanbieder een storing hebben dan heeft dat vaak invloed op het functioneren van alle geleverde diensten. Aanbieders geven grote kortingen en leveren extra diensten of aanvullende- en premiumdiensten zonder meerkosten extra diensten bij Alles-in-1-abonnementen omdat het voor hen belangrijk is om als enige aanbieder een klantrelatie met de betreffende consument voor het leveren van vaste diensten te hebben.

    Alles-in-1alles in 1tvtelevisieinternettelefoontelefoniebellenkabelglasvezelDSLADSLVDSLabonnementabonnementenZiggoKPNM7 GroepOnline.nlCanalDigitaalVodafoneTele2

    Reacties

  1. TV-TIP Het Roer Om

    Het Roer Om
    Net5 om 21:25 uur
    In programma’s als Ik Vertrek en Het Roer Om hebben klungelende Nederlanders hun ellende vaak aan zichzelf te danken. In deze beruchte aflevering van Het Roer Om zit dat anders. Frank en Jean Carlos zijn al jarenlang samen, en hebben zelfs pleegkinderen, maar Jean Carlos krijgt geen verblijfs­vergunning. Het gezin trekt daarom naar Spanje, maar da’s niet direct een succes. Frank en Jean Carlos hebben geen geld, kunnen niet klussen en het gebouw dat ze kochten heeft nogal verborgen gebreken.

    TV-TIP Dichter bij Anne Frank

    Dichter bij Anne Frank
    NPO 3 om 21:48 uur
    Zowat iedereen kent de naam Anne Frank, vanwege haar wereldberoemde dagboek waarin ze het onderduiken tijdens de Tweede Wereldoorlog beschreef. Hila Noorzai duikt diep in haar verhaal, en spreekt wetenschappers die het dagboek onderzoeken. Hila volgt een rondleiding door het huis van de familie Frank, en ontmoet Annemiek Gringold van het Holocaust­museum. Zij beschrijft hoe de Duitsers te werk gingen bij het in kaart brengen, en later deporteren, van de Joodse bevolking in Nederland.

    Interview