Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Dark Shadows in de winkel

    In Amerika kent iedereen de legendarisch televisiereeks Dark Shadows. De hieruit voortkomende film is nu in Nederland op dvd en Blu-ray in de winkel verkrijgbaar.
    Jarco Kriek
    1 november 2012
    comments 0
    Dark Shadows in de winkel

    In Amerika kent vrijwel iedereen de legendarisch televisiereeks Dark Shadows. De hieruit voortkomende film is nu in Nederland op dvd en Blu-ray in de winkel verkrijgbaar. Warner Bros. Home Entertainment heeft hier grote verwachtingen van.

    In Dark Shadows spelen Johnny Depp en Eva Green de hoofdrollen. Verder bestaat de sterrencast onder meer uit Michelle Pfeiffer, Helena Bonham Carter, Chloe Grace Moretz en Jonny Lee Miller. Nadat Barnabas Collins (Johnny Depp) het hart van de heks (Eva Green) breekt, wordt hij twee eeuwen lang levend begraven. Wanneer Barnabas in 1970 ontwaakt, moet hij zich aanpassen aan de moderne wereld, en zijn familiebedrijf van de ondergang zien te redden.

    Grote publiciteitscampagne

    Dat Dark Shadows voor Warner Bros. Home Entertainment een belangrijke release is, blijkt wel uit de grote publiciteitscampagne dat het mediabedrijf is begonnen. Daarbij speelt de Dark Shadows-app een belangrijke rol. Deze app kunnen bezitters van internetblogs op hun website plaatsen. De bezoeker van de blog maakt kans op prijzen en wordt geïnformeerd over de dvd- en Blu-ray release van Dark Shadows.

    Dark ShadowsAmerikatv-reekstelevisiereeksfilmDVDBlu-rayBlu RayBlurayWarner Bros. Home EntertainmentJohnny DeppEva GreenMichelle PfeifferHelena Bonham CarterChloe Grace MoretzJonny Lee Millerapp

    Reacties

  1. TV-TIP Koningsdag 2024

    Koningsdag 2024
    NPO 1 om 10:45 uur
    De Koninklijke familie wordt vandaag feestelijk ontvangen in Emmen. Trotse Emmenaren laten de mooiste kanten hun stad zien, en ook op muzikaal gebied wordt er flink uitgepakt. De Drentse troubadour Daniël Lohues geeft een optreden, en koning Willem-Alexander maakt kennis met The King van Emmen: de populaire Elvis-imitator Bouke Scholten.

    TV-TIP Agatha Christie's Marple

    Agatha Christie's Marple
    BBC First om 12:15 uur
    Wie geen zin heeft in alle oranje feestvreugde kan terecht bij Jane Marple. De amateurdetective helpt een jongedame die vanuit India terug naar Engeland verhuist. Deze Gwenda heeft een mooi huis gekocht aan de kust, maar sinds ze haar handtekening onder de akte zette heeft ze last van vreselijke dromen en visioenen. Marple duikt in de geschiedenis van het huis en ontdekt dat daar gruwelijke dingen gebeurden. Maar wat is de link met haar rijke cliënte?

    Interview