Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Eerste liveshow Popstars scoort

    De eerste liveshow van Popstars op SBS 6 is gisteren goed bekeken. Zowel de show als de uitslag staan in de top 3 van de kijkcijferlijst.
    21 november 2009
    comments 0
    Eerste liveshow Popstars scoort
    De eerste liveshow van Popstars op SBS 6 is gisteren goed bekeken. Zowel de show als de uitslag staan in de top 3 van de kijkcijferlijst.

    De uitslag werd bekeken door 1.601.000 mensen en de 'reguliere' show door 1.553.000 mensen. Het Journaal van 20.00 uur staat bovenaan met 1.639.000 kijkers.

    De Nederland 1-programma's TV Show op Reis (1.426.000) en Flikken Maastricht (1.338.000) staan vierde en vijfde. In totaal waren er gisteravond 14 programma's die boven de miljoen kijkers uitkwamen.

    De documentaire van Marcel van Dam 'De Onrendabelen' (Nederland 2) werd ook goed bekeken: 768.000 mensen zagen het programma. Het eindigde daarmee op de 21e plaats van de kijkcijferranglijst.

    Bron: Stichting Kijkonderzoek.
    PopstarsfinaleSBS 6kijkers

    Reacties

  1. TV-TIP A Gathering Storm

    A Gathering Storm
    National Geographic om 14:10 uur
    Tropische stormen zijn gevaarlijk, maar het voordeel is dat we ze tegenwoordig goed kunnen voorspellen. In A Gathering Storm zien we hoe dit gebeurt, en welke maat­regelen er genomen worden om de schade te beperken. De reeks start met de tropische cycloon Dorian, die in 2019 grote verwoesting veroorzaakte op de Bahama’s. Experts en ooggetuigen vertellen over de ramp.

    TV-TIP De Verraders

    De Verraders
    RTL 4 om 20:00 uur
    Het team verraders begon dit seizoen voortvarend. De saboteurs boekten een paar grote overwinningen, en ze lieten de getrouwen alle hoeken van het omvangrijke Château de Béguin zien. Langzaam maar zeker herpakten de getrouwen zich, waarna de verraders ook een paar flinke nederlagen om de oren kregen. In de finale zien we of deze omslag genoeg is om het zilver veilig te stellen voor de eerlijke deelnemers. Of lachen de sneaky verraders toch nog als laatst?

    Interview