Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Explosieve stijging abonnees Netflix in Nederland

    Het gaat goed met Netflix. De Amerikaanse online videodienst heeft wereldwijd de kaap van honderd miljoen abonnees genomen. Ook in Nederland steeg het aantal abonnees aanzienlijk.
    Jarco Kriek
    18 juli 2017
    comments 3
    Explosieve stijging abonnees Netflix in Nederland

    Marktonderzoeker Telecompaper heeft berekend dat het aantal Nederlandse Netflix-abonnees in de afgelopen drie maanden met negen procent is gestegen. De online videodienst heeft in Nederland een penetratie van 31 procent van de huishoudens. Dat betekent dat in één op de drie huishoudens naar films en series van Netflix wordt gekeken. Telecompaper heeft becijferd dat Netflix in Nederland 2,35 miljoen abonnees heeft.

     

    Veel nieuwe abonnees

    Wereldwijd steeg het aantal abonnees in het afgelopen kwartaal met 5,2 miljoen abonnees naar 104 miljoen. Nieuwe afleveringen van bekende series als House of Cards en Orange Is The New Black kunnen aangewezen worden als belangrijke reden voor groei van het aantal Netflix-abonnees.

    TelecompaperNetflixonlinevideodienstinternetfilmsseriesHouse of CardsOrange Is The New Blackabonneesvideo on demandabonnement

    Reacties

  1. TV-TIP Downton Abbey

    Downton Abbey
    NPO 2 om 17:12 uur
    Na alle drama’s en intriges bij de bewoners – en het personeel – van landgoed Downton Abbey, is het tijd voor het slotstuk. Het lokale ziekenhuis wordt overgenomen, en dat zorgt voor spanningen tussen Isobel en Violet. Spanning is er ook tussen Carson en Mrs. Hughes. De voorbereidingen van hun huwelijk zetten de verhoudingen op het landgoed op z’n kop. Na dit slotseizoen verschenen er twee Downton Abbey-films. De opnames voor het derde deel starten in mei van dit jaar: daarna is het écht afgelopen.

    TV-TIP De Verraders

    De Verraders
    RTL 4 om 20:00 uur
    Met de finale in zicht, groeit het onderling wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen.

    Interview