Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    FOX Sports begint fris aan nieuw voetbalseizoen

    De Eredivisie en andere Europese voetbalcompetitie gaan weer beginnen. Reden voor betaalzender FOX Sports om de programmering te verfrissen met een reeks nieuwe programma’s.
    Jarco Kriek
    8 augustus 2015
    comments 16
    FOX Sports begint fris aan nieuw voetbalseizoen

    De Eredivisie en andere Europese voetbalcompetitie gaan weer beginnen. Reden voor betaalzender FOX Sports om de programmering te verfrissen met een reeks nieuwe programma’s.


    FOX Sports heeft voor het komende seizoen de uitzendrechten van enkele belangrijke voetbalcompetities in bezit. Zo zijn alle Nederlandse voetbalcompetities op FOX Sports te zien. Van de Eredivisie worden alle wedstrijden live uitgezonden. Ook buitenlands voetbal is op de betaalzender te zien. FOX zag de Italiaanse Serie A naar Eurosport verdwijnen, maar abonnees krijgen daar de Duitse Bundesliga voor terug. Ook de Premier League blijft op de betaalzender te bekijken. Kees Jansma blijft op zondagmorgen De tafel van Kees presenteren, maar krijgt er daarnaast op maandagavond een nieuw nabeschouwend programma bij.

    FOX Sports klaar voor nieuw voetbalseizoen

    Rob Labree, Director Production & Programming van FOX Sports: "Met nieuwe programma’s op vrijdag, zaterdag en maandag, de aanwinst van de Bundesliga en een vernieuwde website zijn we klaar voor het nieuwe seizoen. En met FOX Sports Vandaag zijn we er iedere dag live met het laatste sportnieuws. Want als het gebeurt dan is FOX Sports erbij, dat is wat de kijkers komend seizoen van FOX Sports mogen verwachten." Hieronder een overzicht van de nieuwe wekelijks terugkerende programma’s op FOX Sports:


    Voetbal op vrijdag - vanaf vrijdag 7 augustus, 20.00 uur op FOX Sports 1

    De Eredivisie, de Jupiler League, de Bundesliga: op vrijdagavond komen op FOX Sports 1 al deze competities aan bod in één live schakelprogramma. Rond de klok van 20.00 uur presenteren Jan Joost van Gangelen, Toine van Peperstraten of Pascal Kamperman, wekelijks bijgestaan door analist Jan van Halst, de belangrijkste momenten uit alle wedstrijden die deze avond in de diverse competities gespeeld worden.


    De Eretribune - zaterdag 18.00 uur op FOX Sports 1

    Een tafel van zes, publiek en een live band. Dat is de setting van de zaterdagavond op FOX Sports 1. Presentatoren Jan Joost van Gangelen en Helene Hendriks ontvangen elke week twee van de vaste FOX Sports analisten, een gast uit de voetbalwereld en een bekende Nederlander met een voorliefde voor voetbal. Het hoofdgerecht van deze avond is de Eredivisie wedstrijd van 19.45 uur - live te zien op dit kanaal - maar ook is er volop aandacht voor de voor- en nabeschouwingen, de belangrijkste momenten uit de overige duels van deze avond in de Eredivisie, de Premier League en de Bundesliga, de hoogtepunten van de middagspeelronde in Engeland en Duitsland en alle overige sportactualiteit die het bespreken waard is.


    Studio Eredivisie – zondag 12.00 uur – FOX Sports 1

    Drie live wedstrijden achter elkaar met voor- en nabeschouwingen. Op zondag maakt FOX Sports 1 van 12.00-19.30 uur ruim baan voor de vaderlandse Eredivisie. Presentator Toine van Peperstraten en twee FOX Sports analisten nemen vanuit de studio de kijker de hele dag op deskundige wijze bij de hand. In de stadions zijn de FOX Sports verslaggevers aanwezig voor het laatste nieuws en interviews. Naast de drie live Eredivisie duels komen ook flitsen langs van wedstrijden uit de Premier League, de Bundesliga en van overige sporten die deze zondag op de (online) kanalen van FOX Sports te zien zijn.


    FOX Sports Vandaag – elke dag 23.00 uur op FOX Sports 1

    FOX Sports Vandaag brengt dagelijks om 23.00 uur het belangrijkste (inter)nationale sportnieuws. Live vanuit de studio in Amsterdam, 365 dagen per jaar op FOX Sports 1. In 30 minuten wordt de kijker volledig bijgepraat aan de hand van hoogtepunten, reportages, rubrieken en social media. Op maandag en vrijdag zijn er bovendien extra edities om 19.30 uur met volop aandacht voor het Eredivisie- of Jupiler League voetbal. En in de weekeindes met Eredivisie voetbal brengt FOX Sports Vandaag op zaterdag het laatste nieuws ook om 17.30 uur, 18.45 uur en 22.00 uur en op zondag een extra editie om 11.30 uur. Presentatoren zijn afwisselend: Pascal Kamperman, Milan van Dongen, Helene Hendriks en Bas van Veenendaal.


    Natafelen met Kees – maandag 22.00 uur – FOX Sports 1

    Pas nadat presentator Kees Jansma en Kenneth Perez op maandagavond alle zin en onzin rondom de voorbije speelronden in de diverse (inter)nationale competities hebben besproken, kan er een punt worden gezet achter het voetbalweekend. Zij doen dat in het gezelschap van drie gerenommeerde voetbaljournalisten.

    FOX SportsFOXFOX Sports InternationalvoetbalEredivisieJupiler LeaguePremier LeagueBundesligaopen netdigitaalbasiskanaalbetaalzendersportuitzendrechtenFICFOX International Channels

    Reacties

  1. TV-TIP The Proposal

    The Proposal
    RTL 8 om 20:25 uur
    De Canadese Margaret (Sandra Bullock) heeft een goede baan in de VS. Haar verblijfsvergunning is bijna verlopen, waardoor ze het risico loopt dat ze het land moet verlaten. Daar is maar één oplossing voor: trouwen. Dus dwingt ze haar assistent Andrew (Ryan Reynolds), die ze al jarenlang het leven zuur maakt, tot een huwelijk.

    TV-TIP The Rise and Fall of Victoria's Secret

    The Rise and Fall of Victoria's Secret
    RTL Z om 20:30 uur
    Een paar jaar geleden was het lingeriemerk Victoria’s Secret het helemaal. Met de mooiste modellen, flitsende fashion shows en een exclusief imago veroverden Victoria’s bustehouders en stringetjes de wereld. Achter de schermen van het bedrijf ging echter een door en door verrotte wereld schuil. CEO Les Wexner werkte samen met de beruchte viespeuk Jeffrey Epstein, en de cultuur binnen het bedrijf bleek keihard én vrouwonvriendelijk. Door alle negatieve publiciteit vielen de ‘angels’ keihard van hun wolkjes af, en ging de lingeriegigant een paar jaar geleden zelfs ten onder.

    Interview