Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Halve finales KNVB beker live bij Veronica

    Beide halve finales van het KNVB bekervoetbaltoernooi zijn live bij tv-zender Veronica te bekijken. Woensdag is PEC Zwolle – NEC te zien. Donderdag AZ – Ajax.
    Jarco Kriek
    26 maart 2014
    comments 7
    Halve finales KNVB beker live bij Veronica
    Beide halve finales van het KNVB bekervoetbaltoernooi zijn live bij tv-zender Veronica te bekijken. Woensdag is PEC Zwolle – NEC te zien. Donderdag AZ – Ajax.

    Het is dit seizoen voor de laatste keer dat Veronica de KNVB bekerwedstrijden live en in samenvatting op het televisiescherm toont. Na dit seizoen gaan de uitzendrechten over naar digitaal basiskanaal FOX. Nederlands voetbal verdwijnt hierdoor in zijn geheel van de Nederlandse SBS-zenders. SBS6 raakte eerder de uitzendrechten van de voetbalwedstrijden van het Nederlands elftal kwijt. Vorige week viste men achter het net bij de biedingsstrijd van de samenvattingen van de Eredivisie. Die blijven de komende drie jaar bij publieke omroep NOS.

    Finale op SBS6

    Op woensdag 26 maart speelt PEC Zwolle in de halve finale tegen NEC. Een dag daarna is AZ – Ajax het mooie affiche in de halve finale-strijd om de KNVB beker. Beide wedstrijden zijn vanaf 20.30 uur bij Veronica te zien. De winnaars van beide wedstrijden spelen op 20 april in de finale in de Rotterdamse voetbaltempel De Kuip tegenelkaar. De finale wordt vanaf 17.30 uur op SBS6 uitgezonden.
    VeronicaKNVBbekervoetbalSBS6FOXFOX SportsNOSNederlands ElftalPEC ZwolleNECAZAjaxDe KuipRotterdam

    Reacties

  1. TV-TIP 90's Dance

    90's Dance
    NPO 3 om 20:22 uur
    Danceformatie T-Spoon scoorde nooit een nummer 1-hit in Nederland, maar ging in 1997 wél de halve wereld over met de zomerhit Sex on the Beach. De groep haalde hoge noteringen in Groot-Brittannië en Nieuw-Zeeland en haalde in Japan wél de nummer 1-notering. In de laatste aflevering van 90’s Dance vertellen alle betrokkenen over de bizarre tijden die aanbraken nadat ze een wereldhit scoorden met de ondeugende dance-classic. Zangeres Linda Estelle durfde haar ouders bijna niet te vertellen over het succes.

    TV-TIP The Survivor

    The Survivor
    RTL 7 om 20:25 uur
    De Poolse Harry Haft (Ben Foster) moet concentratiekamp Auschwitz overleven door letterlijk te vechten voor zijn leven. Een SS-officier dwingt hem om het op te nemen tegen zijn medegevangenen. Hij overleeft het kamp en gaat naar New York. Daar begint hij weer met boksen, in de hoop op bekendheid, zodat zijn geliefde hem terug kan vinden.

    Interview