Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Inboedel It's winkels op veiling

    De inboedel van diverse It's winkels gaat via een openbare veiling site onder de hamer. Wellicht een kans voor gedupeerde consumenten om iets terug te halen, al kunnen zij ook bij Expert terecht.
    Jan-Hein Visser
    22 februari 2011
    comments 0
    Inboedel It's winkels op veiling
    De inboedel van diverse It's winkels gaat via een openbare veiling site onder de hamer. Wellicht een kans voor gedupeerde consumenten om iets terug te halen, al kunnen zij ook bij Expert terecht. De electronicaketen It's maar ook de website Modern.nl en de winkels van Prijstropper, allen van Impact Retail, gingen recent failliet.

    Veilinghuis BVA-Auctions heeft in overleg met de curatoren de inboedel van drie vestigingen van It's online gezet. Later deze week volgen spullen van meer filialen. Of er een doorstart van enkele winkels komt is nog niet geheel duidelijk maar aan een overname wordt wel gewerkt. Hoe dan ook kan er vanaf woensdag worden geboden op koffiezetapparaten, navigatiesystemen, vaatwassers, tv-toestellen en vele andere elektronische apparaten en dat kan tot uiterlijk woensdag 2 maart.

    Gedupeerde consumenten, die zitten met vooruitbetaalde aankopen of vragen in verband met reparaties of garantie hebben weinig aan de veiling maar kunnen nog altijd terecht bij de (huishoudelijke-) elektronicaketen Expert. Ook in overleg met de curator bood expert aan om gedupeerde klanten van de failliete concurrenten It's en Prijstopper (maar niet van Modern.nl) deels uit de brand te helpen door hen de helft van de aanbetaling terug te vergoeden als ze bij Expert een gelijkwaardige aankoop verrichten.


    ItsExpertmodern.nlprijstopper

    Reacties

  1. TV-TIP Zeeman Confronteert

    Zeeman Confronteert
    RTL 5 om 20:30 uur
    Thijs Zeeman is weer aan de beurt om schimmige figuren te achtervolgen en ontmaskeren. Samen met privédetective Nico gaat hij weer achter stalkers, oplichters en malafide bouwbedrijven aan. Een paar van zijn meest spraakmakende zaken van de afgelopen jaren kregen trouwens nog een bizar staartje. Slachtoffers van stalking bleken zichzelf te achtervolgen, of maakten juist andere mensen het leven zuur. Uiteindelijk hielp Thijs’ onderzoek om ook hen te ontmaskeren.

    TV-TIP Urk!

    Urk!
    SBS6 om 20:30 uur
    De fleurige avonturen van het corso in Sintjansklooster waren geen groot succes op SBS6, maar gelukkig kan de zender altijd terugvallen op de kleurrijke types uit Urk. Het tiende seizoen wordt verlengd met een paar extra afleveringen waarin wat losse eindjes aan elkaar worden geknoopt. Gerda en Klaas zijn eindelijk klaar met verbouwen, en Mathilde verheugt zich op de tewaterlating van de boot. Teun Föhn kan eindelijk zijn showroom openen. Een zangcarrière zit er niet in voor Greetje, maar ze heeft alweer een nieuw plan.

    Interview