Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Inboedel It's winkels op veiling

    De inboedel van diverse It's winkels gaat via een openbare veiling site onder de hamer. Wellicht een kans voor gedupeerde consumenten om iets terug te halen, al kunnen zij ook bij Expert terecht.
    Jan-Hein Visser
    22 februari 2011
    comments 0
    Inboedel It's winkels op veiling
    De inboedel van diverse It's winkels gaat via een openbare veiling site onder de hamer. Wellicht een kans voor gedupeerde consumenten om iets terug te halen, al kunnen zij ook bij Expert terecht. De electronicaketen It's maar ook de website Modern.nl en de winkels van Prijstropper, allen van Impact Retail, gingen recent failliet.

    Veilinghuis BVA-Auctions heeft in overleg met de curatoren de inboedel van drie vestigingen van It's online gezet. Later deze week volgen spullen van meer filialen. Of er een doorstart van enkele winkels komt is nog niet geheel duidelijk maar aan een overname wordt wel gewerkt. Hoe dan ook kan er vanaf woensdag worden geboden op koffiezetapparaten, navigatiesystemen, vaatwassers, tv-toestellen en vele andere elektronische apparaten en dat kan tot uiterlijk woensdag 2 maart.

    Gedupeerde consumenten, die zitten met vooruitbetaalde aankopen of vragen in verband met reparaties of garantie hebben weinig aan de veiling maar kunnen nog altijd terecht bij de (huishoudelijke-) elektronicaketen Expert. Ook in overleg met de curator bood expert aan om gedupeerde klanten van de failliete concurrenten It's en Prijstopper (maar niet van Modern.nl) deels uit de brand te helpen door hen de helft van de aanbetaling terug te vergoeden als ze bij Expert een gelijkwaardige aankoop verrichten.


    ItsExpertmodern.nlprijstopper

    Reacties

  1. TV-TIP Karsu's Turkse Keuken

    Karsu's Turkse Keuken
    24Kitchen om 17:30 uur
    Zangeres Karsu Dönmez timmerde al jaren aan de weg toen ze in Beste Zangers 2021 ontdekt werd door het grote publiek. Ze zingt als een nachtegaal, maar heeft ook een bijzonder plekje in haar hart voor lekker eten: hoe kan het ook anders als je opgroeit in een ­restaurant? Karsu vertelt over smakelijke gerechten uit Turkije en deelt recepten in haar eigen programma. Ze start met lekkere, kruidige gehakt­balletjes: köfte.

    TV-TIP Pearl Harbor

    Pearl Harbor
    RTL 7 om 20:25 uur
    1941. Danny (Josh Hartnett) is gelegerd op de Amerikaanse marinebasis Pearl Harbor. Evelyn (Kate Beckinsale), de vriendin van zijn vriend Rafe (Ben Affleck), werkt er als verpleegster. Rafe vecht in Engeland tegen de nazi's. Als hij vermist raakt zoekt Evelyn steun bij Danny. Op 7 december 1941 valt de Japanse luchtmacht Pearl Harbor aan.

    Interview