Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    KPN verkoopt Apple Watch met korting

    KPN is sinds vandaag officieel Apple Watch-dealer. Het verkoopt de interactieve horloge van Apple online en via het eigen XL-winkelnetwerk. Bestaande KPN-klanten krijgen korting.
    Jarco Kriek
    2 oktober 2015
    comments 0
    KPN verkoopt Apple Watch met korting

    KPN is sinds vandaag officieel Apple Watch-dealer. Het verkoopt de interactieve horloge van Apple online en via het eigen XL-winkelnetwerk. Bestaande KPN-klanten krijgen bij aanschaf korting.


    De Apple Watch is op dit moment – naast de online verkoop – alleen nog in de KPN XL-winkel in Amsterdam Duivendrecht te koop. In de komende weken verschijnt de Apple Watch echter in steeds meer KPN-winkels. KPN gaat de horloge in elf verschillende varianten aanbieden. Bestaande KPN-klanten krijgen bij aanschaf van de horloge bij het telecombedrijf een korting van 25 euro. Men moet hiervoor naast de Apple Watch ook een iPhone 6S of iPhone 6S Plus KPN aanschaffen. Naast de consumentenmarkt komt de Apple Watch ook voor zakelijke klanten beschikbaar.

    Apple Watch leuk cadeau feestdagen

    Jaap Postma – directeur Consumentenmarkt van KPN – over de verkoop van de Apple Watch: "Wij geloven dat de Apple Watch één van de leukste cadeaus kan zijn voor de feestdagen en ons streven is dat zoveel mogelijk klanten de Apple Watch ook echt kunnen uitproberen in onze winkels."

    KPNAppleApple WatchhorlogeinteractiefiPhone 6SiPhone 6S Plus

    Reacties

  1. TV-TIP You, Me and My Ex

    You, Me and My Ex
    TLC om 19:00 uur
    Als mensen vaak over hun ex praten zijn ze vaak nog niet helemaal over hun vorige relatie heen. Dat belet ze echter niet om een nieuwe vriend of vriendin te zoeken! You, Me and My Ex volgt vijf stellen, waarvan één iemand nog intensief contact heeft met zijn of haar ex. Elodie ontdekte tijdens haar prille relatie met De'Andre pas dat hij nog goed bevriend is met zijn ex Rowan, en dat zorgt voor veel stress. Helemaal omdat zijn moeder vurig hoopt dat De'Andre en Rowan weer terug bij elkaar komen.

    TV-TIP Harcore Pawn

    Harcore Pawn
    RTL 7 om 19:30 uur
    De spanning neemt toe in het pandhuis nadat eigenaar Les in elkaar is gezakt. Seth en Ashley proberen de tent samen te runnen, maar ze hebben allebei hele andere ideeën over hoe ze dat aanpakken. Als Les getuige is van het zoveelste conflict bedenkt hij een wedstrijd: degene die zijn werk het beste doet wordt zijn tijdelijke vervanger. Ondanks Les' plan wordt er nog heel wat afgeruzied in het tiende seizoen van Hardcore Pawn.

    Interview