Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Netflix koopt uitzendrechten The Interview

    Netflix heeft bij Sony de uitzendrechten van de film The Interview gekocht. De film werd na een cyberaanval op het Japanse bedrijf uit het aanbod van grote bioscopen gehaald.
    Jarco Kriek
    21 januari 2015
    comments 0
    Netflix koopt uitzendrechten The Interview
    Foto: ANP

    Netflix heeft bij Sony de uitzendrechten van de film The Interview gekocht. De film werd na een cyberaanval op het Japanse bedrijf uit het aanbod van grote bioscopen gehaald.


    In plaats van een grote bioscooprelease van The Interview probeert Sony door het online aanbieden van de film inkomsten te genereren. The Interview is bijvoorbeeld via online videodiensten van Apple en Google digitaal voor huur en koop beschikbaar. Netflix maakte bij de bekendmaking van de jaarcijfers van 2014 bekend dat The Interview voor het einde van deze maand aan het aanbod wordt toegevoegd. Netflix-klanten in Amerika en Canada kunnen de film zonder extra kosten bekijken. De uitzendrechten zijn vooralsnog niet gekocht voor andere landen waar Netflix actief is. Nederlandse klanten kunnen, niet geheel legaal, met een omweg via een VPN-verbinding toegang tot het Amerikaanse Netflix-portaal krijgen. Hierdoor kan men The Interview zonder ondertitels bekijken.

    NetflixSonySony Picture Entertainment#GOPhackerhackersGoPSpectreJames BondThe InterviewNoord-KoreaNoord KoreaKim Jong-Unbioscoopbioscopenkerstmis

    Reacties

  1. TV-TIP Bestemming X

    Bestemming X
    RTL 4 om 20:00 uur
    De negen overgebleven avonturiers vervolgen hun tocht naar bestemming X, zonder exact te weten waar ze zijn. Onderweg krijgen ze opdrachten vol hints, misleidingen en verborgen aanwijzingen. Danique, Julia en Dirk winnen als eerste een privilege waarmee ze exclusieve informatie verkrijgen.

    TV-TIP The Grand Tour

    The Grand Tour
    Veronica om 20:30 uur
    Als je iets maar lang genoeg bewaart wordt het vanzelf veel geld waard. Dit is niet alleen een kreet van mensen die niets weg kunnen gooien, maar óók van de heren van The Grand Tour. Jeremy, Richard en James toeren door de Schotse hooglanden in Italiaanse wagens waarvan ze hopen dat het ooit echte klassiekers worden. De Italiaanse diva’s hebben wel wat problemen in de koude, ruige heuvels, en James May krijgt al snel ­materiaalpech.

    Interview