Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Netflix wil klanten naar duurder abonnement laten overstappen

    Netflix wil klanten in de toekomst naar het duurste abonnement migreren. Hoe de migratie eruit gaat zien en in welk tempo dit wordt uitgevoerd, is op dit moment nog niet bekend.
    Jarco Kriek
    25 april 2017
    comments 3
    Netflix wil klanten naar duurder abonnement laten overstappen

    Netflix biedt klanten de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende abonnementsvormen. Het op dit moment door klanten meest afgenomen abonnement is de variant waarbij films en series in HD-kwaliteit met twee apparaten gelijktijdig bekeken kunnen worden. Dit abonnement kost tien euro per maand. Het duurste abonnement kost twaalf euro per maand en biedt het bekijken van content op vier apparaten tegelijk. Alleen met dit abonnement kan het content, mits beschikbaar, in de best mogelijke 4K Ultra HD-beeldkwaliteit bekeken worden.

     

    Meer inkomsten

    Migratie naar dit duurste abonnement zorgt voor meer omzet voor het Amerikaanse bedrijf. Hoe Netflix het voornemen voor migratie gaat aanpakken en wanneer dit in gang wordt gezet, blijft vooralsnog onduidelijk. Ook is onbekend of het aantal abonnementsvormen in de toekomst gewijzigd worden. De verwachting is dat het om een langzame migratie gaat.

    NetflixonlinestreamenstreamingdienstfilmsseriesabonnementUltra HD4K

    Reacties

  1. TV-TIP 90's Dance

    90's Dance
    NPO 3 om 20:22 uur
    Danceformatie T-Spoon scoorde nooit een nummer 1-hit in Nederland, maar ging in 1997 wél de halve wereld over met de zomerhit Sex on the Beach. De groep haalde hoge noteringen in Groot-Brittannië en Nieuw-Zeeland en haalde in Japan wél de nummer 1-notering. In de laatste aflevering van 90’s Dance vertellen alle betrokkenen over de bizarre tijden die aanbraken nadat ze een wereldhit scoorden met de ondeugende dance-classic. Zangeres Linda Estelle durfde haar ouders bijna niet te vertellen over het succes.

    TV-TIP The Survivor

    The Survivor
    RTL 7 om 20:25 uur
    De Poolse Harry Haft (Ben Foster) moet concentratiekamp Auschwitz overleven door letterlijk te vechten voor zijn leven. Een SS-officier dwingt hem om het op te nemen tegen zijn medegevangenen. Hij overleeft het kamp en gaat naar New York. Daar begint hij weer met boksen, in de hoop op bekendheid, zodat zijn geliefde hem terug kan vinden.

    Interview