Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Nieuwe Horizon mediabox reactie op CloudPVR KPN

    De nieuwe Horizon Extra Mediabox die kabelbedrijf UPC in de markt heeft gezet, is een reactie op de al langere tijd bij KPN Interactieve TV aanwezige CloudPVR-mogelijkheden.
    Jarco Kriek
    5 maart 2015
    comments 9
    Nieuwe Horizon mediabox reactie op CloudPVR KPN

    De nieuwe Horizon Extra Mediabox die kabelbedrijf UPC in de markt heeft gezet, is een reactie op de al langere tijd bij KPN Interactieve TV aanwezige CloudPVR-mogelijkheden.


    Bij KPN en veel andere IPTV-aanbieders die via DSL- en glasvezel tv-diensten aanbieden, kan men via CloudPVR opgenomen programma’s op meerdere decoders bekijken. Dat is het geval bij alle decoders die aan het tv-abonnement gekoppeld zijn. Bij gebruik van de Horizon Extra Mediabox bij UPC kan men via de hoofd Horizon mediabox opgenomen programma’s ook op een andere televisie bekijken. Net als bij KPN kan men video on demand-content eventueel via een ander scherm verder bekijken.

    KPN neemt programma’s in cloud op

    Bij KPN worden tv-programma’s via CloudPVR op het netwerk van KPN opgenomen. Hierdoor is er geen fysieke harde schijf in de IPTV-decoder aanwezig. Via internet kan men deze programma’s op tv-decoders en mobiele apparaten als tablet en smartphone bekijken. Is er geen werkende internetverbinding aanwezig, kan men opgenomen programma’s niet terugkijken. Bij UPC wordt nog geen gebruik van CloudPVR gemaakt. Het Horizon-concept – inclusief de Horizon Extra Mediabox – komt later ook bij Ziggo beschikbaar. UPC en Ziggo – beide eigendom van Liberty Global – gaan volgende maand onder de merknaam Ziggo verder.

    UPCZiggoKPNKPN WholesaleCloudPVRglasvezelkabelDSLHorizonHorizon GOTV EverywhereOver The TopOTTappsmartphonetablettvzenderstelevisietweede scherm

    Reacties

  1. TV-TIP The Expendables 2

    The Expendables 2
    RTL 7 om 20:00 uur
    CIA-man Church (Bruce Willis) doet opnieuw een beroep op het ervaren huurlingenleger van Barney Ross (Sylvester Stallone). Deze keer moeten de Expendables naar een voormalige Sovjetrepubliek om daar iets uit een neergestort vliegtuig te halen. Wat het is, laat Church in het midden. Ross' mannen zijn niet de enigen die het 'iets' zoeken.

    TV-TIP The Tourist

    The Tourist
    NPO 3 om 20:19 uur
    Jamie Dornan keert terug als Elliot, die na een moordaanslag een groot deel van zijn geheugen verloor. Het eerste seizoen speelde zich af in Australië, en nu worden Elliot en zijn vriendin Helen naar Ierland gelokt. Een schimmig figuur zegt meer te weten over Elliots verleden, maar Helen en Elliot belanden in een extreem gewelddadig conflict tussen rivaliserende families. Elliot wist al niet veel van zijn verleden en wát hij weet komt door deze trip in een totaal ander daglicht te staan.

    Interview