Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Vierdaagse Nijmegen uitgebreid bij SBS6, Radio 2 en Ziggo kanaal 999

    Het grootste wandelevenement van Nederland vindt komende week plaats. SBS6 en NPO Radio 2 zijn uitgebreid bij de Nijmeegse Vierdaagse. Ziggo is live op kanaal 999 met Vierdaagse TV.
    Jan-Hein Visser
    16 juli 2017
    comments 1
    Vierdaagse Nijmegen uitgebreid bij SBS6, Radio 2 en Ziggo kanaal 999
    Foto ANP

    De 101ste editie van de Vierdaagse is dagelijks bij SBS6 te volgen. Op maandag 17 juli staan alle voorbereidingen voor het grootste wandelevenement ter wereld centraal. Van dinsdag 18 juli tot en met vrijdag 21 juli zijn de hoogtepunten van de urenlange wandeltocht te zien van 23.30 tot 00.00 uur. Wie de hele dag op tv de vierdaagse wil volgen, kan terecht bij Vierdaagse TV vanuit Nijmegen op Ziggo via het evenementenkanaal 999.
     

    Vierdaagse op NPO Radio 2

    Elke werkdag tussen 04.00 en 06.00 uur is Frank van ’t Hof te horen op NPO Radio 2.  Al lopend houdt Frank zijn luisteraars op de hoogte van zijn blaren, zijn mede-wandelaars en Vierdaagse-avonturen. De hele dag brengt hij updates over de Vierdaagse op NPO Radio 2. Ruud de Wild zendt vrijdag 21 juli uit vanuit Nijmegen om Frank zijn laatste kilometers op de voet te volgen. Na tweehonderd kilometer lopen, wordt Het platenpaleis op vrijdagavond omgedoopt tot Het blarenpaleis (20.00-22.00 uur) gepresenteerd door Frank vanuit het Nijmeegse centrum.

    SBS6ZiggoVierdaagseNPONPO Radio 2NijmegenNijmeegse Vierdaagse

    Reacties

  1. TV-TIP Das Boot

    Das Boot
    NPO 2 om 23:11 uur
    Kijkers waren huiverig toen er in 2018 een nieuwe serie verscheen met de titel Das Boot: al helemaal toen de serie als ‘opvolger’ van de Duitse oorlogsfilm uit 1981 werd gepresenteerd. Niet terecht, want hoewel de beklemmende voorganger niet wordt geëvenaard, is de serie wel een volwaardig nieuw verhaal. In het vierde seizoen heeft kapitein Buchner een groot probleem. Er bevindt zich een spion aan boord van zijn duikboot, en dat zorgt er langzaam voor dat de bemanningsleden elkaar naar de keel vliegen.

    Interview