Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Oefenwedstrijden Oranje live op SBS6

    Niet alleen de wedstrijden van Jong Oranje tijdens het EK voetbal in Israël zijn live op SBS6 te zien. Ook de oefenwedstrijden van Oranje in Azië zijn live op de tv-zender te volgen.
    Jarco Kriek
    7 juni 2013
    comments 0
    Oefenwedstrijden Oranje live op SBS6

    Niet alleen de wedstrijden van Jong Oranje tijdens het EK voetbal in Israël zijn live op SBS6 te zien. Ook de beide oefenwedstrijden van Oranje in Azië zijn live op de tv-zender te volgen.

    Bondscoach Louis van Gaal is met een aangepast team naar Azië vertrokken om interlands tegen Indonesië en China te spelen. Van Gaal stond enkele basisspelers aan Jong Oranje af om in Israël een poging te wagen voor de derde keer het EK voetbal onder de 21 jaar in de wacht te slepen. De bondscoach kan echter wel beschikken over vedetten als Robin van Persie en Wesley Sneijder.

    Eerst Indonesië dan China

    Oranje speelt als eerste op vrijdag 7 juni om 15.30 uur Nederlandse tijd tegen Indonesië. Daarna volgt op dinsdag 11 juni om 14.00 uur de oefeninterland tegen China. In beide gevallen begint SBS6 een half uur voor de wedstrijd met een voorbeschouwingsprogramma.

    SBS6SBS BroadcastingSBS 6OranjeNederlands ElftalAziëIndonesiëChinavoetbalEKIsraëlJong Oranje

    Reacties

  1. TV-TIP 90's Dance

    90's Dance
    NPO 3 om 20:22 uur
    Danceformatie T-Spoon scoorde nooit een nummer 1-hit in Nederland, maar ging in 1997 wél de halve wereld over met de zomerhit Sex on the Beach. De groep haalde hoge noteringen in Groot-Brittannië en Nieuw-Zeeland en haalde in Japan wél de nummer 1-notering. In de laatste aflevering van 90’s Dance vertellen alle betrokkenen over de bizarre tijden die aanbraken nadat ze een wereldhit scoorden met de ondeugende dance-classic. Zangeres Linda Estelle durfde haar ouders bijna niet te vertellen over het succes.

    TV-TIP The Survivor

    The Survivor
    RTL 7 om 20:25 uur
    De Poolse Harry Haft (Ben Foster) moet concentratiekamp Auschwitz overleven door letterlijk te vechten voor zijn leven. Een SS-officier dwingt hem om het op te nemen tegen zijn medegevangenen. Hij overleeft het kamp en gaat naar New York. Daar begint hij weer met boksen, in de hoop op bekendheid, zodat zijn geliefde hem terug kan vinden.

    Interview