Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Omroep Zeeland eindelijk in HD-kwaliteit bij Delta

    Alle digitale tv-klanten van DELTA kijken vanaf nu naar Omroep Zeeland in HD-kwaliteit. De introductie van het HD-signaal werd al in 2016 aangekondigd voor zowel Delta als KPN.
    Jan-Hein Visser
    31 oktober 2017
    comments 0
    Omroep Zeeland eindelijk in HD-kwaliteit bij Delta
    Foto ANP

    Abonnees van digitale tv bij Delta in Zeeland kijken per direct naar Omroep Zeeland in HD-kwaliteit. De komst van de zender in HD-kwaliteit was al langer verwacht, want dit werd in 2016 aangekondigd. Omroep Zeeland kondigde indertijd aan behalve bij KPN ook op de kabel in HD te willen gaan uitzenden. In het digitale zenderpakket is de publieke regionale Zeeuwse omroep voortaan op kanaal 11 te vinden, ook voor kijkers die alleen het ongecodeerde - free to cable - aanbod afnemen. Delta heeft daarnaast plannen om in de loop van volgend jaar Omroep Zeeland niet meer analoog uit te zenden en het FM-radiosignaal ook uit te schakelen.

    FMAnaloogHDTVOmroep ZeelandKPNDeltaZeelandregionale omroep

    Reacties

  1. TV-TIP Downton Abbey

    Downton Abbey
    NPO 2 om 17:12 uur
    Na alle drama’s en intriges bij de bewoners – en het personeel – van landgoed Downton Abbey, is het tijd voor het slotstuk. Het lokale ziekenhuis wordt overgenomen, en dat zorgt voor spanningen tussen Isobel en Violet. Spanning is er ook tussen Carson en Mrs. Hughes. De voorbereidingen van hun huwelijk zetten de verhoudingen op het landgoed op z’n kop. Na dit slotseizoen verschenen er twee Downton Abbey-films. De opnames voor het derde deel starten in mei van dit jaar: daarna is het écht afgelopen.

    TV-TIP De Verraders

    De Verraders
    RTL 4 om 20:00 uur
    Met de finale in zicht, groeit het onderling wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen.

    Interview