Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Pakket- en prijsaanpassing bij UPC Alles-in-1

    UPC heeft per 1 april enkele pakketveranderingen en prijsaanpassingen bij Alles-in-1-pakketten doorgevoerd. Deze wijzigingen gelden alleen voor nieuwe klanten.
    Jarco Kriek
    2 april 2014
    comments 10
    Pakket- en prijsaanpassing bij UPC Alles-in-1

    UPC heeft per 1 april enkele pakketveranderingen en prijsaanpassingen bij Alles-in-1-pakketten doorgevoerd. Deze wijzigingen gelden alleen voor nieuwe klanten.

    Het Alles-in-1 Basis-abonnement is met €1,50 per maand duurder geworden en kost vanaf 1 april voor nieuwe klanten 44 euro. De abonnementsvormen Alles-in-1 Power en Alles-in-1 Extra Power kosten vijf euro duurder en gaan respectievelijk 55 en 70 euro per maand kosten. De prijsverhoging bij de Alles-in-1 Power-abonnementen komt mede omdat de Horizon mediabox bij deze abonnementen standaard wordt meegeleverd. Voor deze Horizon mediabox moest voor 1 april vijf euro per maand extra betaald worden. Daarnaast hebben beide Alles-in-1 Power-abonnementen standaard de nieuwe all you can watch-dienst MyPrime in het productaanbod zitten. Een los abonnement op MyPrime kost €6,50 per maand.

    Bestaande klanten

    Voor bestaande klanten wijzigen de prijzen van Alles-in-1-abonnementen niet. Alleen wanneer men wijzigingen aan het abonnement doorvoert, hanteert UPC de nieuwe gewijzigde pakket- en prijsstructuur van de Alles-in-1-abonnementen. Het is in sommige gevallen – bijvoorbeeld bij de afname van een Horizon mediabox of de videodienst MyPrime – voor bestaande klanten financieel voordeliger om het bestaande abonnement te vernieuwen. Bij vernieuwing van het abonnement gaat de bestaande UPC-klant wel een nieuwe contractperiode van twaalf maanden aan. UPC gaat in de komende maanden bestaande klanten met oude – te dure – abonnementsvormen persoonlijk benaderen om hen te wijzen op de nieuwe voor hen goedkopere Alles-in-1-abonnementen.

    UPCMyPrimeHorizonmediaboxprijsverhogingpakketaanpassingAll you can watchNetflixVideoland UnlimitedfilmsseriesbingewatchingAlles-in-1tabletsmartphonelaptopAndroidAppleiOS

    Reacties

  1. TV-TIP Captain America: Civil War

    Captain America: Civil War
    Veronica om 20:30 uur
    Het wordt volgens de regering tijd om meer restricties op superhelden te leggen, middels een wet. Captain America (Chris Evans) vindt dit een slechte zaak en denkt dat de wereld niet op een overheid kan vertrouwen. Gek genoeg is Iron Man voorstander van deze nieuwe wet. Ook de rest van de Avengers moet nu gedwongen een kant kiezen.

    TV-TIP Zeeman Confronteert

    Zeeman Confronteert
    RTL 5 om 20:30 uur
    Thijs Zeeman is weer aan de beurt om schimmige figuren te achtervolgen en ontmaskeren. Samen met privédetective Nico gaat hij weer achter stalkers, oplichters en malafide bouwbedrijven aan. Een paar van zijn meest spraakmakende zaken van de afgelopen jaren kregen trouwens nog een bizar staartje. Slachtoffers van stalking bleken zichzelf te achtervolgen, of maakten juist andere mensen het leven zuur. Uiteindelijk hielp Thijs’ onderzoek om ook hen te ontmaskeren.

    Interview