Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Pathé Thuis voegt Chromecast toe

    De nieuwe versie van de iPad-app van de online videodienst Pathé Thuis ondersteunt de streamingtechniek Chromecast.
    Jarco Kriek
    6 juni 2016
    comments 1
    Pathé Thuis voegt Chromecast toe

    De nieuwe versie van de iPad-app van de online videodienst Pathé Thuis ondersteunt de streamingtechniek Chromecast. Hierdoor kunnen films via de HDMI-stick van Google op televisie bekeken worden.


    Naast het toevoegen van Chromecast zijn er diverse andere wijzigingen gedaan die het gebruikersgemak moeten verbeteren. Het gaat hierbij onder meer om aanpassingen in het menugedeelte waardoor gebruikers een betere oriëntatie hebben. Pathé heeft de iPad-app vernieuwd op basis van feedback van gebruikers. De oude Pathé Thuis-app wordt niet door een automatische update vernieuwd. Om de nieuwe app te kunnen gebruiken moet deze – gratis – via de Apple Appstore gedownload worden.

    Pathé Thuis op alle schermen

    Pathé Thuis is een online videodienst waarbij tegen betaling naar een filmtitel gekeken kan worden. Een mogelijkheid om voor een vast bedrag per maand onbeperkt naar films te kijken, is er niet. Pathé Thuis is naast tablets ook via pc en internettelevisies te bekijken. Door ondersteuning van Google Chromecast is Pathé Thuis nu op elk beeldscherm met HDMI-aansluiting beschikbaar, ook als de televisie niet aan het internet gekoppeld kan worden.

    PathéPathePathé ThuisPathe Thuis. ChromecastGoogle. Apple. AppstoreiPadonlinevideodienstOTTover the top. internettabletiPad. appvideo on demandVoD

    Reacties

  1. TV-TIP Deze Week in de Reclame

    Deze Week in de Reclame
    NPO 1 om 21:15 uur
    Meestal lopen we tijdens het reclameblok even snel naar de keuken voor een verse lading borrelnootjes, maar héél soms weten de aanprijzingen ons te verrassen en blijven we toch even kijken. Waarom werken sommige reclames niet en andere juist wel? Zijn irritante reclames nou effectief, of werken ze juist averechts? We horen dit (en meer) in het nieuwe PowNed-programma met reclame-goeroes Aad Kuijper en Anne Stokvis. De presentatie is in handen van cabaretier Dolf Jansen, de experts delen hun inzichten elke week met nieuwe panelleden

    TV-TIP 2Doc: Final Account

    2Doc: Final Account
    NPO 2 om 23:08 uur
    Mensen die de Tweede Wereldoorlog bewust hebben meegemaakt worden een zeldzaamheid; documentairemaker Luke Holland zoekt Duitse en Oostenrijkse bejaarden op zodat ze hun verhaal kunnen doen vóór het te laat is. In deze ontluisterende docu vertellen ze zonder poespas over hun herinneringen. Veel getuigen kunnen nog steeds niet omgaan met hun schuldgevoelens: bewezen gruweldaden worden soms glashard ontkend.

    Interview