Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Super Sunday live op FOX Sports

    Voetballiefhebbers kunnen het komend weekend op FOX Sports naar nationale en internationale klassiekers kijken. De betaalzender heeft zondag dan ook tot Super Sunday uitgeroepen.
    Jarco Kriek
    3 oktober 2015
    comments 7
    Super Sunday live op FOX Sports

    Voetballiefhebbers kunnen het komend weekend op FOX Sports naar nationale en internationale klassiekers kijken. De betaalzender heeft zondag dan ook tot Super Sunday uitgeroepen.


    Het programma van FOX Sports bestaat op zondag 4 oktober uit veel nationale en internationale topwedstrijden uit de Eredivisie, Bundesliga en Premier League. FOX Sports Eredivisie-abonnees kunnen vanaf 14.30 uur naar de kraker Ajax – PSV via FOX Sports 1 kijken. Voorafgaand is een uitgebreide voorbeschouwing te bekijken. FOX Sports International- of FOX Sports Combi-abonnees kunnen live naar de Engelse topwedstrijden Everton – Liverpool (14.30 uur) en Arsenal – Manchester United (17.00 uur) op FOX Sports 2 kijken. De Duitse kraker Bayern München – Borussia Dortmund wordt vanaf 17.00 uur op FOX Sports 4 uitgezonden.

    FOX SportsFOXFOX Sports EredivisieFOX Sports InternationalvoetbalEredivisiePremier LeagueBundesligaAjaxPSVSuper Sunday

    Reacties

  1. TV-TIP Nederland op Film

    Nederland op Film
    NPO 2 om 22:07 uur
    Veel Nederlanders bewaarden tijdens de Tweede Wereld­oorlog een rol film, in afwachting van de bevrijding van ons land. Hierdoor zijn er bijzonder veel opnames van de laatste dagen van de oorlog. Het nieuwe seizoen van Nederland op Film start met een ‘bevrijdingsspecial’, waarin we zien hoe het einde van de oorlog in verschillende steden gevierd werd. Natuurlijk werd er gefeest, maar we zien ook hoe er meteen na de bevrijding rekeningen vereffend werden met collaborateurs.

    TV-TIP Bevrijdingsfestivals 2024

    Bevrijdingsfestivals 2024
    NPO 3 om 22:24 uur
    Bij Bevrijdingsdag hoort muziek, en dit jaar zijn Son Mieux, Claude, Flemming en Wende (Snijders) benoemd tot Ambassadeurs van de Vrijheid. De artiesten vliegen van podium naar podium, en geven optredens op de verschillende festivals in Nederland. De muzikanten staan uitgebreid stil bij wat vrijheid voor ze betekent, en natuurlijk valt er ook te genieten van muziek en sfeerimpressies van de afgelopen feestdag.

    Interview