Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Super Sunday live op FOX Sports

    Voetballiefhebbers kunnen het komend weekend op FOX Sports naar nationale en internationale klassiekers kijken. De betaalzender heeft zondag dan ook tot Super Sunday uitgeroepen.
    Jarco Kriek
    3 oktober 2015
    comments 7
    Super Sunday live op FOX Sports

    Voetballiefhebbers kunnen het komend weekend op FOX Sports naar nationale en internationale klassiekers kijken. De betaalzender heeft zondag dan ook tot Super Sunday uitgeroepen.


    Het programma van FOX Sports bestaat op zondag 4 oktober uit veel nationale en internationale topwedstrijden uit de Eredivisie, Bundesliga en Premier League. FOX Sports Eredivisie-abonnees kunnen vanaf 14.30 uur naar de kraker Ajax – PSV via FOX Sports 1 kijken. Voorafgaand is een uitgebreide voorbeschouwing te bekijken. FOX Sports International- of FOX Sports Combi-abonnees kunnen live naar de Engelse topwedstrijden Everton – Liverpool (14.30 uur) en Arsenal – Manchester United (17.00 uur) op FOX Sports 2 kijken. De Duitse kraker Bayern München – Borussia Dortmund wordt vanaf 17.00 uur op FOX Sports 4 uitgezonden.

    FOX SportsFOXFOX Sports EredivisieFOX Sports InternationalvoetbalEredivisiePremier LeagueBundesligaAjaxPSVSuper Sunday

    Reacties

  1. TV-TIP Eén Tegen 100

    Eén Tegen 100
    RTL 4 om 20:00 uur
    Caroline Tensen en haar knokploeg van 100 tegenspelers staan weer klaar om kandidaten het leven zuur te maken. De populaire kennisquiz Eén Tegen 100 wordt niet vaak gewonnen, maar daardoor leef je altijd mee met de deelnemers, die als een David tegenover de 100-koppige Goliath staan. Met de kritiek dat er in de spelshow zo weinig geld wordt gewonnen is in de nieuwe reeks iets gedaan. Overblijvers van de 100 tegenspelers verdienen nu óók geld als een kandidaat uitgeschakeld wordt.

    TV-TIP ABBA: Against the Odds

    ABBA: Against the Odds
    NPO 3 om 20:14 uur
    De Zweedse popgroep ABBA won vijftig jaar geleden het Eurovisie Songfestival, en dit jaar is het liedjesfeest óók nog eens in het Zweedse Malmö. ABBA: Against the Odds volgt de groep na de winst van het ESF, waar de basis gelegd werd voor het wereldsucces van de Zweedse hitmachine. Documentairemaker James Rogan vond bij de Zweedse publieke omroep nog nooit vertoonde beelden van Anni-Frid, Benny, Björn en Agnetha.

    Interview