Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    TéléSAT breidt pakket uit

    Het Belgisch-Franstalige satellietplatform voegt 3 nieuwe zenders aan haar aanbod toe. TéléSAT neemt Disney +1 , Vivolta en Tele Maison over van de Franse provider Bis.
    Jan-Hein Visser
    25 oktober 2010
    comments 0
    TéléSAT breidt pakket uit
    Het Belgisch-Franstalige satellietplatform voegt 3 nieuwe zenders aan haar aanbod toe. TéléSAT neemt Disney +1 , Vivolta en Tele Maison over van de Franse provider CanalSat op Astra

    Duidelijk is wel dat het geen eigen uitbreiding van Transponderruimte op Hotbird is. M7 Group S.A. huurt ongeveer een halve transponder op de Hotbird alwaar de programma's van de RTBF (La Une en La Deux, RTBF La Trois is niet beschikbaar via satelliet) en RTL Belgique worden doorgegeven.

    Vivolta is een zender speciaal voor vrouwen met een hoog educatief gehalte. Télé Maison gaat uitsluitend over huisinrichting terwijl Disney Channel +1 de één uur vertraagde versie van Disney Channel is. Deze kinderzender is bij TéléSAT al langer te zien, deels is er een Engels geluidsspoor bij aanwezig.

    TéléSAT kan alléén op een Belgisch adres worden geabonneerd en neemt ook flink wat kanalen over van de Astra 1 waaronder Cartoon Network en TCM. De RTBF Radiozenders van TéléSAT worden dan weer via Astra-1 op een CanalDigitaal transponder doorgegeven maar die hebben daarvoor niet al teveel bandbreedte in gebruik.
    TéléSAT

    Reacties