Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    UPC geeft abonnees kerstcadeau

    Kabelbedrijf UPC heeft alle abonnees die digitale televisie via een mediabox bekijken een kerstcadeau gegeven. Ze kunnen gratis naar vijf door UPC geselecteerde films kijken.
    Jarco Kriek
    25 december 2012
    comments 0
    UPC geeft abonnees kerstcadeau

    Kabelbedrijf UPC heeft alle abonnees die digitale televisie via een mediabox bekijken een kerstcadeau gegeven. Ze kunnen gratis naar vijf door UPC geselecteerde films kijken.

    Dat kan via het video on demand-platform van het kabelbedrijf. Wie dus digitale televisie via de UPC CI+ module kijkt, kan niet van het kerstcadeau gebruikmaken. Dit komt omdat video on demand via de CI+ module nog niet beschikbaar is.

    Video on demand onder aandacht

    Met dit kerstcadeau probeert UPC de video on demand-mogelijkheden bij abonnees meer onder de aandacht te brengen. UPC staat in Nederland bekend als tv-aanbieder die een voortrekkersrol op dit gebied heeft. Video on demand is voor tv-aanbieders in de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden omdat op deze inkomsten een grotere winstmarge te behalen is.

    Vijf films gratis kijken

    De vijf familiefilms die de komende week gratis te bekijken zijn, kunnen via een speciale sectie in het video on demand-menu geselecteerd en bekeken worden. Dat geldt zowel voor de oudere mediaboxen als de onlangs door UPC geïntroduceerde Horizon mediabox. UPC heeft abonnees van een e-mailbericht van het kerstcadeau op de hoogte gebracht. In deze e-mail kan men ook een video-uitleg vinden hoe men met video on demand aan de slag moet.

    Films in HD en SD

    De vijf films die men gratis kan bekijken zijn: The Joneses, Sliding Doors, Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans, Prinses Lillifee en Brief voor de koning. Twee van deze films zijn in HD-kwaliteit te bekijken.
    UPCmediaboxHorizonvideo on demandfilmfilmskerstkerstcadeauCI+digitale televisietv

    Reacties

  1. TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

    Mr. Frank Visser doet uitspraak
    SBS6 om 20:30 uur
    Anna stoort zich enorm aan haar buurman Leo, en dan vooral aan de reusachtige bus die hij steeds pontificaal voor haar raam parkeert. Ondanks de klachten van Anna is Leo niet van plan om het voertuig ergens anders neer te zetten. Wat hem betreft staat hij keurig geparkeerd, en de buurvrouw heeft gewoon dikke pech. Viktor probeert tussen de ruziemakers te bemiddelen, en mr. Frank Visser slaat het wetboek erop na om te kijken of het verboden is om iemands uitzicht te verpesten.

    TV-TIP Het Roer Om

    Het Roer Om
    Net5 om 21:25 uur
    In programma’s als Ik Vertrek en Het Roer Om hebben klungelende Nederlanders hun ellende vaak aan zichzelf te danken. In deze beruchte aflevering van Het Roer Om zit dat anders. Frank en Jean Carlos zijn al jarenlang samen, en hebben zelfs pleegkinderen, maar Jean Carlos krijgt geen verblijfs­vergunning. Het gezin trekt daarom naar Spanje, maar da’s niet direct een succes. Frank en Jean Carlos hebben geen geld, kunnen niet klussen en het gebouw dat ze kochten heeft nogal verborgen gebreken.

    Interview