Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    UPC verbetert Horizon TV

    UPC heeft een nieuwe update voor haar iPhone- en iPad-app Horizon.TV uitgebracht. Deze is gratis in de Apple appstore te downloaden. Het is de derde keer dat UPC deze app heeft verbeterd.
    Jarco Kriek
    20 april 2013
    comments 0
    UPC verbetert Horizon TV

    UPC heeft een nieuwe update voor haar iPhone- en iPad-app Horizon.TV uitgebracht. Deze is gratis in de Apple appstore te downloaden. Het is de derde keer dat UPC deze app heeft verbeterd.

    Met Horizon.TV kunnen alle UPC-klanten die een aanvullend digitaal tv-abonnement bij het kabelbedrijf afnemen live via het tweede scherm tv-kijken. Men dient hiervoor wel een UPC-internetverbinding gebruiken. Afhankelijk van de afgenomen tv-abonnementen kan men tot tachtig tv-zenders live via Horizon.TV bekijken. Hieronder bevinden zich ook premium-betaalzenders als HBO en Sport1.

    Android

    UPC heeft in versie 1.3 van Horizon.TV naast oplossen van enkele kleine bugs vooral de snelheid van de tv-gids verbeterd. Ook het laden van favorietenkanalen na het opnieuw inloggen is verbeterd. Horizon.TV is op dit moment alleen voor Apple-apparaten beschikbaar. UPC heeft aangekondigd dat men in de loop van 2013 Horizon.TV ook voor Android-apparaten geschikt gaat maken. In België heeft zusterbedrijf Telenet al enige maanden een soortgelijk live tv-kijken Android-app.

    UPCUPC NederlandHorizonmediaboxHorizon TVConsumentenbondCOAXCOAX NLbugsbedieningafstandsbedieningfirmwareupdateTelenetYeloDigicorder

    Reacties

  1. TV-TIP Death in Paradise

    Death in Paradise
    BBC First om 17:25 uur
    Een wetenschapper wordt dood gevonden naast een actieve vulkaan, en een politieonderzoek lijkt niet eens nodig. Rechercheur Humphrey Goodman vertrouwt het toch niet helemaal en doet een vreemde ­ontdekking. In het zesde seizoen krijgt Humphrey hulp van een nieuwe collega: Jack Mooney. Vaste kijkers weten dat we hém in de toekomst nog wel eens terugzien. In Groot-Brittanië is Death in Paradise al aan de veertiende reeks toe: die verschijnt begin 2025.

    TV-TIP Bestemming X

    Bestemming X
    RTL 4 om 20:00 uur
    De negen overgebleven avonturiers vervolgen hun tocht naar bestemming X, zonder exact te weten waar ze zijn. Onderweg krijgen ze opdrachten vol hints, misleidingen en verborgen aanwijzingen. Danique, Julia en Dirk winnen als eerste een privilege waarmee ze exclusieve informatie verkrijgen.

    Interview