Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Voetbalklassieker PSV – Feyenoord live op tv en radio

    De eerste voetbalklassieker van het seizoen 2017 – 2018 van de Eredivisie staat zondag 17 september op het programma. Feyenoord speelt in het Philips Stadion in Eindhoven tegen PSV.
    Jarco Kriek
    17 september 2017
    comments 0
    Voetbalklassieker PSV – Feyenoord live op tv en radio
    Foto ANP

    Feyenoord is na vier wedstrijden als enige club nog ongeslagen in de Nederlandse voetbalcompetitie Eredivisie. Het moet wel een kater verwerken van een kansloos verlies tegen Manchester City in de Champions League eerder deze week. PSV speelt geen Europees voetbal, maar verloor vorig weekend eveneens kansloos tegen Heerenveen in de Eredivisie. Bij verlies in eigen huis tegen Feyenoord kan PSV voorlopig alleen maar volgen. Wellicht komt in dat geval de positie van trainer Phillip Cocu onder druk te staan.

     

    FOX Sports

    PSV – Feyenoord is vanaf 16.45 uur live op het hoofdkanaal van betaalzender FOX Sports te bekijken. Bij aanbieders als Canal Digitaal (vanaf het Familie HD-abonnement), T-Mobile Thuis, Delta en Joyne kan zonder aanvullend abonnement naar FOX Sports 1 HD, en dus deze voetbalklassieker, gekeken worden. Bij aanbieders als Ziggo en KPN is een aanvullend abonnement op FOX Sports vereist. Een uitgebreide samenvatting van deze wedstrijd is vanaf 19.00 uur in NOS Studio Sport op NPO 1 te zien.

     

    Radio

    Op de radio is de wedstrijd live en vrijwel integraal te volgen op NPO Radio 1. Tevens besteden de regionale radiozenders Omroep Brabant en Radio Rijnmond uitgebreid aandacht aan deze voetbalwedstrijd. Alle genoemde radiozenders zijn op FM en DAB+ in de ether alsmede wereldwijd online te beluisteren.

    FOX SportsbetaalzendertvtelevisieradioonlineinternetEredivisievoetbalPSVFeyenoordRTV RijnmondOmroep BrabantNPO Radio 1NOSStudio Sport

    Reacties

  1. TV-TIP Wielrennen: Vuelta Feminina

    Wielrennen: Vuelta Feminina
    NPO 1 om 13:11 uur
    De Ronde van Spanje voor vrouwen is tot nu toe meestal een Nederlands feestje. Annemiek van Vleuten won de afgelopen drie edities van de wielerkoers. Nu haar racefiets ergens in een wilg hangt is haar troon vacant. Alle ogen zijn gericht op Demi Vollering, die vorig jaar tweede werd op een paar seconden van Van Vleuten. De Italiaanse Gaia Realini, vorig jaar derde, zal proberen de Nederlandse zegereeks te beëindigen.

    TV-TIP Ik Ben Onzichtbaar

    Ik Ben Onzichtbaar
    NPO 3 om 19:20 uur
    Het verhaal van Joodse kinderen in de Tweede Wereld­oorlog wordt concreet gemaakt met voorwerpen die ze in Nederland achterlieten. Kinderen in de studio kunnen vragen stellen over de poppenhuizen, kleding of instrumenten. Door middel van stopmotion-filmpjes wordt duidelijk wat er met de vorige eigenaartjes van de spullen gebeurd is. Ik Ben Onzichtbaar leert de jeugd over WO II op een manier die dicht op hun eigen belevingswereld aansluit.

    Interview