Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    WK-editie Ik Hou Van Holland scoort

    Met 1.159.000 kijkers was de speciale voetbaleditie van Ik Hou Van Holland gisteravond na het NOS Journaal het best bekeken programma.
    6 juni 2010
    comments 0
    WK-editie Ik Hou Van Holland scoort
    Met 1.159.000 kijkers was de speciale voetbaleditie van Ik Hou Van Holland gisteravond na het NOS Journaal het best bekeken programma.

    Ook de laatste oefeninterland voor het WK van het Nederlands Elftal tegen Hongarije werd goed bekeken. Ondanks het mooie weer stemden er 's middags 1.099.000 fans op af. Dat was goed voor een vierde plaats op de kijkcijferlijst. Daarboven staat nog Hart van Nederland met ruim 1,1 miljoen kijkers.

    Dit was het nieuws keerde terug op tv, maar ditmaal bij RTL 4. Er werd goed naar gekeken: 871.000 belangstellenden. Op Nederland 1 had X De Leeuw 823.000 kijkers en de speciale Koefnoen voor de verkiezingen 725.000 kijkers.

    Bron: Stichting Kijkonderzoek.
    Ik hou van hollandWKvoetbalNederlands Elftal

    Reacties

  1. TV-TIP Where the Wild Men Are with Ben Fogle

    Where the Wild Men Are with Ben Fogle
    NPO 3 om 21:01 uur
    Sommige mensen zijn de ­prestatiemaatschappij zó beu dat ze nog liever op een vuilnisbelt gaan wonen. Ben Fogle bezoekt de kunstenaar ‘DNA’, die in Californië op een verlaten marinebasis woont. Hier, op een plek genaamd ‘Slab City’, vormen allerlei vrije vogels samen een nieuwe gemeenschap. Het is geen gemakkelijk bestaan, maar DNA vertelt Ben dat hij in de woestijn een stuk beter in zijn vel zit dan tussen de ‘normale’ mensen.

    TV-TIP Das Boot

    Das Boot
    NPO 2 om 23:11 uur
    Kijkers waren huiverig toen er in 2018 een nieuwe serie verscheen met de titel Das Boot: al helemaal toen de serie als ‘opvolger’ van de Duitse oorlogsfilm uit 1981 werd gepresenteerd. Niet terecht, want hoewel de beklemmende voorganger niet wordt geëvenaard, is de serie wel een volwaardig nieuw verhaal. In het vierde seizoen heeft kapitein Buchner een groot probleem. Er bevindt zich een spion aan boord van zijn duikboot, en dat zorgt er langzaam voor dat de bemanningsleden elkaar naar de keel vliegen.

    Interview