Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Ziggo voegt Netflix aan Horizon TV toe

    Bezitters van de Horizon TV mediabox van kabelbedrijf Ziggo kunnen nog voor het einde van dit jaar direct via deze tv-decoder de online videodienst Netflix gebruiken.
    Jarco Kriek
    14 september 2016
    comments 9
    Ziggo voegt Netflix aan Horizon TV toe
    Foto: ANP

    Ziggo-eigenaar Liberty Global en de Amerikaanse videodienst Netflix hebben een overeenkomst gesloten waardoor de videodienst wereldwijd via aanbieders van Liberty Global via een interactieve decoder beschikbaar komt. Kabelbedrijf Ziggo gaat in Nederland als eerste aanbieder binnen de Liberty Global-familie Netflix via de Horizon TV mediabox aanbieden. Ongeveer een miljoen Ziggo-klanten gebruikt op dit moment deze interactieve tv-decoder.

     

    Zelf abonnement Netflix afsluiten

    Ziggo-klanten dienen zelf bij Netflix een abonnement af te sluiten om direct via de Horizon TV mediabox onbeperkt naar films en series te kunnen kijken. Heeft men al een abonnement dan kan men de bestaande inloggegevens gebruiken. Mogelijk dat het op een later tijdstip mogelijk wordt om direct via Ziggo een abonnement bij Netflix af te sluiten. Ziggo is niet de eerste aanbieder in Nederland die Netflix direct via een eigen tv-decoder aanbiedt. KPN doet dit al langere tijd.

     

    ZiggoLiberty GlobalHorizonHorizon TVNetflixprijsverhogingklantenklantverliesabonneesonlineinternetvideodienstonbeperkt kijkenvideo on demandvodfilmsseriesChromecastAirplaytabletmediaspeler

    Reacties

  1. TV-TIP Spoorloos

    Spoorloos
    NPO 1 om 21:30 uur
    In deze laatste Spoorloos van het seizoen heeft Derk Bolt een lastige speurtocht voor de boeg. Rafael en zijn zusjes werden op jonge leeftijd geadopteerd uit Brazilië en hebben eigenlijk geen herinneringen meer aan hun moeder. Voor Derk is het een speciale zaak, want hierna neemt hij na dertig jaar (!) afscheid van zijn rol als presentator. Volgens KRO-NCRV is er geen ruimte meer voor de Spoorloos-veteraan in een opgefriste versie van het programma.

    TV-TIP Jekels Jacht

    Jekels Jacht
    NPO 2 om 22:17 uur
    Diederik Jekel laat in zijn nieuwe programma baanbrekende Nederlandse uitvindingen zien. In de eerste uitzending is Diederik van plan een radioshow te maken met dezelfde apparatuur als honderd jaar geleden. Tegenwoordig neem je zelf makkelijk een podcast op, maar Jekel laat zien hoe ontzettend moeilijk dit vroeger was. De komende weken vertelt hij onder andere over de uitvinding van de kunstnier, de brandslang én een voorloper van de elektrische auto.

    Interview