Tests


Totaal TV test decoders en andere televisie gerelateerde apparatuur zoals satellietontvangers, HDMI-sticks, tablets en tv’s. Abonnees ontvangen jaarlijks gratis de Digigids; een uitgave van Totaal TV waarin alle digitale ontwikkelingen voor het nieuwe jaar overzichtelijk op een rij staan.
Zidoo combineert Android en Kodi

Zidoo X6 Pro: Zidoo combineert Android en Kodi

Mediaspelers met toegang tot internetcontent zijn erg in trek. De Zidoo X6 Pro combineert Android met Kodi en kan 4K Ultra HD weergeven.
3 reacties  Editie 03, 2016

Play van KPN: eerste stap in online tv

KPN Play: Play van KPN: eerste stap in online tv

Enkele maanden geleden presenteerde KPN de nieuwe online tv-dienst Play. Met Play hoopt KPN de 'cord cutters' te bereiken.
1 reacties  Editie 02, 2016

Apple TV: beter dan ooit, maar niet perfect

Apple TV 4de generatie: Apple TV: beter dan ooit, maar niet perfect

Het heeft lang geduurd, maar Apple heeft eindelijk de vierde generatie van de Apple TV mediaspeler op de markt gebracht.
7 reacties  Editie 01, 2016

Meer lol met Linux

Spycat: Meer lol met Linux

Wie zoekt naar een ontvanger met maximale mogelijkheden, komt al snel uit bij een Linux-model. De Spycat is een interessante nieuwkomer.
0 reacties  Editie 26, 2015

Populairste tests

Hybride charme

Xsarius Fusion HD: Hybride charme

Het Nederlandse Xsarius combineert met de nieuwe Fusion HD satelliet, kabel, Digitenne en IPTV in één alleskunner, die ook nog betaalbaar is.
5 reacties  Editie 23, 2015

DAB+ komt naar de huiskamer

Tiny Audio M7+: DAB+ komt naar de huiskamer

De belangstelling voor DAB+ groeit, maar hoe combineer je digitale radio met je audioinstallatie? De Tiny Audio M7+ biedt de oplossing.
5 reacties  Editie 20, 2015

Volwassen Android satellietontvanger

SAB Nova Android HD: Volwassen Android satellietontvanger

SAB heeft zijn tweede Android satellietontvanger op de markt gebracht. De Nova Android HD combineert twee tv-platforms in één apparaat.
5 reacties  Editie 17, 2015

Een Ultra HD krachtpatser

Xsarius UHD 200: Een Ultra HD krachtpatser

Ultra HD heeft de weg naar de huiskamer gevonden. Xsarius speelt hierop in en brengt de UHD 200 Ultra HD mediaspeler op de markt.
4 reacties  Editie 13, 2015

Doe mee en win

*

5X BLU-RAY THE INTERN

The Intern kent een ware sterrencast met onder anderen Oscar-winnares Anne Hathaway en tweevoudig Oscar-winnaar Robert De Niro. Wij mogen deze hartverwarmende komische film vijf keer op Blu-ray weggeven.

Nu in Totaal TV

CoverIn deze Totaal TV laat Morena Baccarin haar licht schijnen over haar rol in de nieuwste bioscoopfilm Deadpool. Laastgenoemde wordt aangeprezen als onconventionele, bijdehante antiheld... We geven daarnaast vijf keer de Blu-ray van The Intern en drie keer de dvd van Fortitude weg.