Tests


Totaal TV test decoders en andere televisie gerelateerde apparatuur zoals satellietontvangers, HDMI-sticks, tablets en tv’s. Abonnees ontvangen jaarlijks gratis de Digigids; een uitgave van Totaal TV waarin alle digitale ontwikkelingen voor het nieuwe jaar overzichtelijk op een rij staan.
Wonderdoosje

Tiviar Mini: Wonderdoosje

Het merk Tiviar verscheen dit jaar op de markt. Eerder testte Totaal TV het vlaggenschip Alpha Plus; dit keer staat de Mini op de testbank.
0 reacties  Editie 23, 2014

Een dure droom komt uit

Dreambox DM7080 HD: Een dure droom komt uit

We hebben er jaren op moeten wachten, maar de nieuwe Dreambox is een feit. Het prijskaartje is indrukwekkend; hoe zijn de prestaties?
7 reacties  Editie 22, 2014

Android, XBMC en satelliet vinden elkaar

Evo Xfinity: Android, XBMC en satelliet vinden elkaar

De Evo Xfinity combineert verschillende multimediafuncties waar we vroeger losse apparaten voor nodig hadden. Hoe bevalt dat?
0 reacties  Editie 21, 2014

Veel Linux voor weinig geld

GigaBlue HD Quad Plus: Veel Linux voor weinig geld

Het Linux-ontvangeraanbod is versnipperd onder veel merken. Een daarvan is GigaBlue. In deze test nemen we de HD Quad Plus onder de loep.
9 reacties  Editie 20, 2014

Populairste tests

Satelliet, multimedia en multiroom

Rebox RE-4220 HD: Satelliet, multimedia en multiroom

Als opvolger van de succesvolle 4200 introduceerde Rebox de RE-4220 HD. We kijken naar de multiroom- en multimediamogelijkheden.
4 reacties  Editie 19, 2014

In vijf minuten tv op de camping

Quantis EISS: In vijf minuten tv op de camping

Het opstellen van een satellietschotel op de camping blijft voor veel mensen een lastige klus. Met EISS belooft Quantis de oplossing.
10 reacties  Editie 18, 2014

Onverslaanbare alleskunner

Coolstream Tank: Onverslaanbare alleskunner

De nieuwe multimediadecoder van Coolstream trok onze aandacht met zijn mogelijkheden. Maakt de Tank de hoge verwachtingen waar?
1 reacties  Editie 16, 2014

Veel meer dan satelliet

Coolstream Trinity: Veel meer dan satelliet

De Coolstream Trinity is een zeer veelzijdige campingontvanger, en nog gebruiksvriendelijker dan zijn voorgangers.
4 reacties  Editie 09, 2014

Doe mee en win

*

5X DVD TWEEDE SEIZOEN THE NEWSROOM

The Newsroom is een intrigerende dramaserie over nieuwslezer Will McAvoy en de uitdagingen waar hij en zijn team dagelijks mee te maken hebben. Totaal TV mag de dvd van het tweede seizoen vijf keer weggeven.

Nu in Totaal TV

Cover In dit nummer vooral aandacht voor Marco Polo, de nieuwe Netflix Original die vanaf 12 december te zien is: We spraken hoofdrolspeler Lorenzo Richelmy. Daarnaast geven we vijf VIP-pakketten van De pinguïns van Madagascar weg!