Tests


Totaal TV test decoders en andere televisie gerelateerde apparatuur zoals satellietontvangers, HDMI-sticks, tablets en tv’s. Abonnees ontvangen jaarlijks gratis de Digigids; een uitgave van Totaal TV waarin alle digitale ontwikkelingen voor het nieuwe jaar overzichtelijk op een rij staan.
Een Ultra HD krachtpatser

Xsarius UHD 200: Een Ultra HD krachtpatser

Ultra HD heeft de weg naar de huiskamer gevonden. Xsarius speelt hierop in en brengt de UHD 200 Ultra HD mediaspeler op de markt.
0 reacties  Editie 13, 2015

Opvallende alleskunner

Xtrend ET-8500: Opvallende alleskunner

Een hybride ontvanger in zo'n kleine behuizing? Xtrend slaat met de ET-8500 een nieuwe weg in, en wij onderzochten de prestaties.
0 reacties  Editie 12, 2015

Soundbar met een beetje meer

Philips Fidelio B5: Soundbar met een beetje meer

Na de verrukking over het perfect beeld van een nieuwe tv komt vaak een teleurstelling: het geluid valt tegen. De oplossing heet een soundbar.
4 reacties  Editie 11, 2015

Horizon schittert meer dan ooit

Ziggo Horizon: Horizon schittert meer dan ooit

Na een niet zo beste eerste indruk is er veel verbeterd aan de Horizon mediabox. Totaal TV test de nieuwe versie voor de klanten van Ziggo.
20 reacties  Editie 10, 2015

Populairste tests

Een Ultra HD krachtpatser

Xsarius UHD 200: Een Ultra HD krachtpatser

Ultra HD heeft de weg naar de huiskamer gevonden. Xsarius speelt hierop in en brengt de UHD 200 Ultra HD mediaspeler op de markt.
0 reacties  Editie 13, 2015

De kleine hartendief

Vu+ Zero: De kleine hartendief

De Zero is het nieuwe instapmodel van VU+: een kleine satellietontvanger met verrassend grote mogelijkheden.
0 reacties  Editie 08, 2015

Satelliet, multimedia en multiroom

Rebox RE-4220 HD: Satelliet, multimedia en multiroom

Als opvolger van de succesvolle 4200 introduceerde Rebox de RE-4220 HD. We kijken naar de multiroom- en multimediamogelijkheden.
4 reacties  Editie 19, 2014

In vijf minuten tv op de camping

Quantis EISS: In vijf minuten tv op de camping

Het opstellen van een satellietschotel op de camping blijft voor veel mensen een lastige klus. Met EISS belooft Quantis de oplossing.
10 reacties  Editie 18, 2014

Doe mee en win

*

5X BLU-RAY AMERICAN SNIPER

American Sniper vertelt het verhaal van Chris Kyle, de meest dodelijke scherpschutter uit de Amerikaanse geschiedenis. In de voor zes Academy Awards genomineerde film wordt de hoofdrol glansrijk vertolkt door Bradley Cooper. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

Nu in Totaal TV

CoverHet coververhaal van dit nummer gaat over - natuurlijk- de Tour de France die in Utrecht van start gaat! We geven daarnaast vijf keer het derde seizoen van The Newsroom weg, maar je maakt ook kans op de de Blu-ray van Kingsman: The Secret Service.