Tests


Totaal TV test decoders en andere televisie gerelateerde apparatuur zoals satellietontvangers, HDMI-sticks, tablets en tv’s. Abonnees ontvangen jaarlijks gratis de Digigids; een uitgave van Totaal TV waarin alle digitale ontwikkelingen voor het nieuwe jaar overzichtelijk op een rij staan.
Volwassen Android satellietontvanger

SAB Nova Android HD: Volwassen Android satellietontvanger

SAB heeft zijn tweede Android satellietontvanger op de markt gebracht. De Nova Android HD combineert twee tv-platforms in één apparaat.
3 reacties  Editie 17, 2015

Al het moois van Eurosport

Eurosport Player: Al het moois van Eurosport

Eurosport Player is de nieuwe manier om naar Eurosport te kijken via mobiele apparaten, de spelconsole en internettelevisie.
4 reacties  Editie 16, 2015

Curved tv met wauw-factor

Samsung UE65JS9000: Curved tv met wauw-factor

Terwijl andere fabrikanten met hun Ultra HD tv's pronken, belooft Samsung de overtreffende trap met SUHD. Paradepaardje is de 9000-serie.
0 reacties  Editie 15, 2015

Klein formaat, klein prijsje, grote prestaties

SAB Nova 3600 FTASC: Klein formaat, klein prijsje, grote prestaties

Met de Nova-serie heeft SAB een nieuwe modellijn geïntroduceerd. Met voorrang testen we de kleinste telg uit de Nova-familie.
0 reacties  Editie 14, 2015

Populairste tests

Volwassen Android satellietontvanger

SAB Nova Android HD: Volwassen Android satellietontvanger

SAB heeft zijn tweede Android satellietontvanger op de markt gebracht. De Nova Android HD combineert twee tv-platforms in één apparaat.
3 reacties  Editie 17, 2015

Een Ultra HD krachtpatser

Xsarius UHD 200: Een Ultra HD krachtpatser

Ultra HD heeft de weg naar de huiskamer gevonden. Xsarius speelt hierop in en brengt de UHD 200 Ultra HD mediaspeler op de markt.
1 reacties  Editie 13, 2015

De kleine hartendief

Vu+ Zero: De kleine hartendief

De Zero is het nieuwe instapmodel van VU+: een kleine satellietontvanger met verrassend grote mogelijkheden.
0 reacties  Editie 08, 2015

Satelliet, multimedia en multiroom

Rebox RE-4220 HD: Satelliet, multimedia en multiroom

Als opvolger van de succesvolle 4200 introduceerde Rebox de RE-4220 HD. We kijken naar de multiroom- en multimediamogelijkheden.
5 reacties  Editie 19, 2014

Doe mee en win

*

5X BLU-RAY THE KNICK

In de bijzondere dramaserie The Knick verlegt briljant chirurg John Thackery (Clive Owen in de voor een Golden Globe genomineerde rol) de grenzen van de geneeskunde in 1900 in een ziekenhuis in New York. Totaal TV geeft vijf keer de Blu-ray van het eerste seizoen weg.

Nu in Totaal TV

CoverIn deze Totaal TV spreken we onder anderen Monic Hendrickx over haar rol als Carmen in Penoza. Heeft ze de zoveelste aanslag op haar leven overleefd? Daarnaast geven we dvd's en Blu-rays van The Knick en Chasing Shadows weg!