Tests


Totaal TV test decoders en andere televisie gerelateerde apparatuur zoals satellietontvangers, HDMI-sticks, tablets en tvís. Abonnees ontvangen jaarlijks gratis de Digigids; een uitgave van Totaal TV waarin alle digitale ontwikkelingen voor het nieuwe jaar overzichtelijk op een rij staan.
Videoland Unlimited nog vrij beperkt

Videoland Unlimited nog vrij beperkt

Videoland Unlimited: Videoland Unlimited is al een poosje beschikbaar via de decoders van enkele tv-aanbieders. Sinds kort is de dienst er ook voor andere kijkers.
3 reacties  Editie 14, 2014

Streamen voor nog geen drie tientjes

Streamen voor nog geen drie tientjes

EZcast HDMI-stick: Googles Chromecast krijgt concurrentie uit China: de EZcast is een HDMI-stick met dezelfde opties, maar minder beperkingen.
2 reacties  Editie 13, 2014

Ultra HD: klasse met een curve

Ultra HD: klasse met een curve

Samsung UE65HU85000: Fabrikanten brengen rond grote sportevenementen graag nieuwe technieken op de markt. Het WK voetbal moet Ultra HD een zetje geven.
0 reacties  Editie 12, 2014

De ideale hybride HD-ontvanger

De ideale hybride HD-ontvanger

SAB Titan III Combo HD: Veel huishoudens ontdekken dat satelliet-tv goed te combineren is met kabel of Digitenne. De SAB Titan III Combo HD kan het allemaal.
4 reacties  Editie 11, 2014

Populairste tests

Veel meer dan satelliet

Veel meer dan satelliet

Coolstream Trinity: De Coolstream Trinity is een zeer veelzijdige campingontvanger, en nog gebruiksvriendelijker dan zijn voorgangers.
4 reacties  Editie 09, 2014

Kwaliteit en klasse

Kwaliteit en klasse

TechniSat TechniCorder ISIO S: Het Duitse TechniSat is ouderwets degelijk, maar met de nieuwe TechniCorder haakt men in op de wensen van de moderne kijker.
9 reacties  Editie 07, 2014

Meter en ontvanger in een

Meter en ontvanger in een

Amiko Xfinder HD Professional: De Amiko Xfinder HD Professional is meer dan een meetapparaat voor satelliet, kabel en Digitenne: het is een volwaardige tv-decoder.
2 reacties  Editie 06, 2014

Klaar voor de toekomst

Klaar voor de toekomst

Tiviar Alpha Plus: Tiviar is als merknaam nog onbekend, maar dat zou snel kunnen veranderen. Met de Alpha Plus ontvanger halen we de toekomst in huis.
7 reacties  Editie 04, 2014

Doe mee en win

*

5X BLU-RAY 300: RISE OF AN EMPIRE

300: Rise of an Empire is het vervolg van de kaskraker uit 2007. In het nieuwe hoofdstuk van deze epische saga is de zee het overweldigende slagveld. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

Interview

Nu in Totaal TV

Cover In dit nummer spreken we onder anderen met Barry Atsma over het nieuwe programma Down voor dummies waarin de acteur drie jonge meiden met Down een aantal maanden heeft gevolgd. Daarnaast geven we bioscoopkaarten voor Guardians of the Galaxy weg!