Tests


Totaal TV test decoders en andere televisie gerelateerde apparatuur zoals satellietontvangers, HDMI-sticks, tablets en tv’s. Abonnees ontvangen jaarlijks gratis de Digigids; een uitgave van Totaal TV waarin alle digitale ontwikkelingen voor het nieuwe jaar overzichtelijk op een rij staan.
Humax maakt elke televisie slim

Humax TV+ H3: Humax maakt elke televisie slim

We kunnen er niet meer omheen: direct op de televisie tv-kijken via het internet. Voor kijkers zonder Smart TV kan Humax uitkomst bieden.
1 reacties  Editie 08, 2016

Slimme, goed klinkende luidspreker

Bose SoundTouch 10: Slimme, goed klinkende luidspreker

Ook de luidspreker is met zijn tijd meegegaan. Luidsprekers worden 'smart', en de Bose SoundTouch 10 is één van de slimste.
1 reacties  Editie 07, 2016

Betaalbaar Linuxplezier

GigaBlue HD X3: Betaalbaar Linuxplezier

GigaBlue heeft met de HD X3 een betaalbare Linux tv-decoder op de markt gebracht: een hybride ontvanger met internetmogelijkheden.
3 reacties  Editie 06, 2016

Betaalbare DAB+ in elke auto

Caliber PMT700D: Betaalbare DAB+ in elke auto

Installatie van DAB+ in de auto is vaak problematisch en duur, maar met de redelijk geprijsde Caliber PMT700D komt het binnen ieders bereik.
4 reacties  Editie 05, 2016

Populairste tests

Humax maakt elke televisie slim

Humax TV+ H3: Humax maakt elke televisie slim

We kunnen er niet meer omheen: direct op de televisie tv-kijken via het internet. Voor kijkers zonder Smart TV kan Humax uitkomst bieden.
1 reacties  Editie 08, 2016

Chromecast overtreft zichzelf

Google Chromecast 2: Chromecast overtreft zichzelf

Hij is goedkoop en maakt van iedere tv met HDMI-ingang de modernste smarttelevisie die er is. Chromecast is nu nog beter.
5 reacties  Editie 04, 2016

Hybride charme

Xsarius Fusion HD: Hybride charme

Het Nederlandse Xsarius combineert met de nieuwe Fusion HD satelliet, kabel, Digitenne en IPTV in één alleskunner, die ook nog betaalbaar is.
6 reacties  Editie 23, 2015

DAB+ komt naar de huiskamer

Tiny Audio M7+: DAB+ komt naar de huiskamer

De belangstelling voor DAB+ groeit, maar hoe combineer je digitale radio met je audioinstallatie? De Tiny Audio M7+ biedt de oplossing.
5 reacties  Editie 20, 2015

Doe mee en win

*

2x VIP-PAKKET CAPTAIN AMERICA - CIVIL WAR

In Marvel’s Captain America: Civil War zien we Steve Rogers als leider van het nieuw samengestelde Avengers team met het doel om de mensheid te beschermen. Totaal TV mag twee keer een VIP-pakket weggeven, met daarin een pet, laptop sleeve, USB-stick, koptelefoon én natuurlijk twee bioscoopkaartjes.

Nu in Totaal TV

CoverIn deze Totaal TV liefst vier pagina's over de meest populaire serie van dit moment: Game of Thrones. Daarnaast spraken we met Gerard Joling over de nieuwe Geer & Goor, waarin de beide heren ouderen aan een hobby gaan helpen. We geven tot slot een Bose SoundTouch 10 wireless music system weg!