Tests


Totaal TV test decoders en andere televisie gerelateerde apparatuur zoals satellietontvangers, HDMI-sticks, tablets en tv’s. Abonnees ontvangen jaarlijks gratis de Digigids; een uitgave van Totaal TV waarin alle digitale ontwikkelingen voor het nieuwe jaar overzichtelijk op een rij staan.
Interactieve TV wordt volwassen

Arris 2952: Interactieve TV wordt volwassen

KPN levert een nieuwe decoder in bruikleen bij een abonnement op Interactieve TV. Decodermodel 2952 is afkomstig van fabrikant Arris.
6 reacties  Editie 02, 2015

F1 staat voor snelheid

Formuler F1: F1 staat voor snelheid

Het nieuw decodermerk Formuler presenteert de modellen F1 en F3. Totaal TV test de uitgebreidere F1, een hybride Linux-decoder.
1 reacties  Editie 01, 2015

Amiko, Android, Alleskunner: A3

Amiko A3: Amiko, Android, Alleskunner: A3

Nu de markt voor Linux-ontvangers verzadigd raakt, zoeken fabrikanten wat nieuws. Voor Amiko is dat Android, met de A3 als eerste model.
1 reacties  Editie 26, 2014

Een betaalbare alleskunner

Xtrend ET10000: Een betaalbare alleskunner

Het nieuwe vlaggenschip van Xtrend combineert vier digitale uitzendplatforms in één apparaat en is nog steeds betaalbaar.
1 reacties  Editie 25, 2014

Populairste tests

Satelliet, multimedia en multiroom

Rebox RE-4220 HD: Satelliet, multimedia en multiroom

Als opvolger van de succesvolle 4200 introduceerde Rebox de RE-4220 HD. We kijken naar de multiroom- en multimediamogelijkheden.
4 reacties  Editie 19, 2014

In vijf minuten tv op de camping

Quantis EISS: In vijf minuten tv op de camping

Het opstellen van een satellietschotel op de camping blijft voor veel mensen een lastige klus. Met EISS belooft Quantis de oplossing.
10 reacties  Editie 18, 2014

Onverslaanbare alleskunner

Coolstream Tank: Onverslaanbare alleskunner

De nieuwe multimediadecoder van Coolstream trok onze aandacht met zijn mogelijkheden. Maakt de Tank de hoge verwachtingen waar?
1 reacties  Editie 16, 2014

Veel meer dan satelliet

Coolstream Trinity: Veel meer dan satelliet

De Coolstream Trinity is een zeer veelzijdige campingontvanger, en nog gebruiksvriendelijker dan zijn voorgangers.
4 reacties  Editie 09, 2014

Doe mee en win

*

2X2 KAARTEN INTO THE WOODS PLUS SOUNDTRACK

Disney brengt vanaf 29 januari Into the Woods uit, een muzikaal spektakel waarbij vele bekende sprookjes met een moderne twist voorbij komen. De verhaallijnen van een aantal sprookjes van de gebroeders Grimm zijn met elkaar verweven. Totaal TV mag 2 VIP-pakketten van Into the Woods weggeven.

Nu in Totaal TV

CoverIn dit nummer spreken we onder anderen met Adam en Jamie vanwege het nieuwe seizoen van The Mythbusters. We geven daarnaast vijf keer de Blu-ray van het tweede seizoen van Revolution, maar ook bioscoopkaartjes voor Birdman!