1. Nieuws

    Ajax – Bayern München live op televisie en radio

    De laatste Champions League-wedstrijd van Ajax en Bayern München heeft als inzet wie de groepswinnaar wordt. Beide clubs hebben zich al voor de achtste finales van de Champions League geplaatst.
    Peter de Koning
    12 december 2018
    comments 0
    Ajax – Bayern München live op televisie en radio

    De wedstrijd is voor iedere Nederlandse kijker te zien op Veronica. De voorbeschouwing begint om 20.30 uur. In de studio ontvangt presentator Wilfred Genee de analisten René van der Gijp en Dick Advocaat. De aftrap van de wedstrijd volgt om 21.00 uur. De wedstrijd is ook live te bekijken bij betaalzender Ziggo Sport Totaal. Bij onder andere Ziggo, KPN, Canal Digitaal en T-Mobile kan deze betaalzender met een aanvullend abonnement bekeken worden. Op de radio kunnen Nederlanders de wedstrijd via NPO Radio 1 live en integraal volgen.

    voetbalChampions LeagueVeronicaTalpaTalpa TVTalpa NetworkZiggo Sport TotaalNPO Radio 1

    Reacties

  1. Doe mee en win!

    • Watchmen

      Win 5x Watchmen

      De wereld op zijn kop: superhelden en gemaskerde vigilantes worden niet langer als helden gezien. Ze zijn opgejaagd wild en worden vogelvrij verklaard. Watchmen wisselt sci-fi af met drama en kaart op een confronterende wijze actuele thema’s uit onze maatschappij aan. Totaal TV mag de dvd van deze superheldenserie vijf keer weggeven.

    TV-TIP Mounirs Marokko: Een smakelijk avontuur

    Mounirs Marokko: Een smakelijk avontuur
    24Kitchen om 09:30 uur
    Als kind reisde Mounir met zijn familie ieder jaar door Marokko. Nu hij volwassen is, reist hij langs dezelfde route, maar neemt hij de tijd om te genieten.

    TV-TIP Transformers: Age of Extinction

    Transformers: Age of Extinction
    Veronica om 20:00 uur
    Na de hevige strijd tussen de Autobots en de Decepticons waarbij Chicago grotendeels met de grond gelijk werd gemaakt, worden alle robots tot vijand van de mensheid verklaard. Een duistere groepering wordt in het leven geroepen om zowel de vredelievende Autobots als de kwaadaardige Decepticons op te sporen en uit te schakelen. Maar dat is niet de enige dreiging die zich voordoet.

    Interview

    • Carolina Lo Galbo 5 uur show

      Carolina Lo Galbo

      5 uur show

      De 5 uur show is nieuw leven ingeblazen. Carolina Lo Galbo en Brecht van Hulten brengen - week op, week af - dagelijks het persoonlijke verhaal achter het nieuws.
      Reacties0 reactie(s)