Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Amusement bij de NPO ligt weer onder vuur

    De NPO moet in de nabije toekomst mogelijk alsnog goed scorende amusementsprogramma's gaan schrappen. Dit is een gevolg van de nieuwe mediawet.
    Jan-Hein Visser
    15 februari 2018
    comments 6
    Amusement bij de NPO ligt weer onder vuur
    Foto ANP

    Het einde dreigt voor het spelprogramma Eén tegen 100 van Caroline Tensen, Bed & breakfast van omroep MAX en de terugblik specials van Boer zoekt vrouw. De Telegraaf, die het nieuws als eerste naar buiten bracht, baseert zich op een rapport van het ministerie van OCW waarin staat dat amusement wel mag, maar alleen als dit 'moeilijk bereikbare kijkers' weet te trekken. Heel Holland bakt en Wie is de mol voldoen wel aan die voorwaarden.

    AmusementNPOHeel holland BaktBoer zoekt vrouwWie is de Mol

    Reacties

  1. TV-TIP The Proposal

    The Proposal
    RTL 8 om 20:25 uur
    De Canadese Margaret (Sandra Bullock) heeft een goede baan in de VS. Haar verblijfsvergunning is bijna verlopen, waardoor ze het risico loopt dat ze het land moet verlaten. Daar is maar één oplossing voor: trouwen. Dus dwingt ze haar assistent Andrew (Ryan Reynolds), die ze al jarenlang het leven zuur maakt, tot een huwelijk.

    TV-TIP The Rise and Fall of Victoria's Secret

    The Rise and Fall of Victoria's Secret
    RTL Z om 20:30 uur
    Een paar jaar geleden was het lingeriemerk Victoria’s Secret het helemaal. Met de mooiste modellen, flitsende fashion shows en een exclusief imago veroverden Victoria’s bustehouders en stringetjes de wereld. Achter de schermen van het bedrijf ging echter een door en door verrotte wereld schuil. CEO Les Wexner werkte samen met de beruchte viespeuk Jeffrey Epstein, en de cultuur binnen het bedrijf bleek keihard én vrouwonvriendelijk. Door alle negatieve publiciteit vielen de ‘angels’ keihard van hun wolkjes af, en ging de lingeriegigant een paar jaar geleden zelfs ten onder.

    Interview