Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Comedy Central Family gestopt

    In Nederland is het digitale themakanaal Comedy Central Family gestopt met uitzenden. De zender wordt door eigenaar Viacom samengevoegd met Comedy Central Extra.
    Peter de Koning
    1 juni 2018
    comments 3
    Comedy Central Family gestopt
    Foto ANP

    Comedy Central Family begon bijna tien jaar geleden met uitzenden. In de eerste periode waren vooral Nederlandse comedyseries op de zender te zien. Dit was het gevolg van een overeenkomst met Endemol. Viacom had voor Comedy Central Family een familiezender van Endemol overgenomen om een kanaalslot bij televisie-aanbieders te bemachtigen. De programmering werd in de eerste periode van het bestaan van de zender aangevuld met onder andere Britse - en Amerikaanse series.

     

    Comedy Central Extra

    Comedy Central Extra blijft bij de meeste aanbieders in aanvullende televisiepakketten gehandhaafd. Dit is bij Ziggo, KPN, XS4All, Telfort, T-Mobile Thuis, Delta en Caiway het geval. Bij Tele2 is het televisiekanaal in het basispakket opgenomen. Op Comedy Central Extra worden enkele programma’s exclusief in Nederland uitgezonden. Dit zijn onder meer de satirische nieuwsshow The Opposition met Jordam Klepper en de series Another Period en One Mississippi.

    ViacomComedy CentralComedy Central ExtraComedy Central FamilycomedykomedieEndemolEndemol Shine

    Reacties