Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Dreambox DM900 4k Ultra HD in aantocht

    De Duitse fabrikant Dream Property brengt op korte termijn de Dreambox DM900 op de markt. Dit is een 4K Ultra HD hybride tv-decoder werkend op het Linux besturingssysteem.
    Jarco Kriek
    26 oktober 2016
    comments 0
    Dreambox DM900 4k Ultra HD in aantocht

    De Dreambox DM900 is een krachtige hybride tv-decoder waarmee naast UHD- ook HD- en SD-content bekeken kan worden. Door de snelle processor en het uitgebreide interne geheugen verloopt het zappen en navigeren snel en soepel. De basis hiervoor is de BCM7251S chipset waaraan een flashgeheugen van 8GB en een RAMgeheugen van 2GB is gekoppeld. 


    Ondersteuning Ultra HD

    De Dreambox DM900 beschikt over tuners die voor DVB-S2 en DVB-T2 geschikt zijn. De decoder kan dus toekomstig in Nederland gebruikt worden om naar Digitenne te kijken ook als KPN deze digitale tv-dienst naar de nieuwe uitzendnorm heeft opgewaardeerd. Dat geldt ook voor ontvangst van de zenderpakketten van CanalDigitaal en TV Vlaanderen alsmede de vele ongecodeerde tv-kanalen die ongecodeerd in UHD-, HD- en SD-beeldkwaliteit via diverse satellieten te ontvangen zijn. De Dreambox DM900 beschikt over een interne kaartlezer en biedt daarnaast de mogelijkheid voor gebruik van een CI+ module. De nieuwe hybride decoder functioneert op Dreambox OS en moet volgens de fabrikant in november verkrijgbaar zijn.

    Dream PropertyDreamboxDream MultimediaDM900Ultra HDUHD4KHEVCH.265KPNDigitennestellietCanalDigitaalTV Vlaanderenhybride

    Reacties

  1. TV-TIP Costa!!

    Costa!!
    RTL 8 om 20:25 uur
    Anna (Abbey Hoes) gaat met haar vriendin Bibi naar Spanje om de fameuze club te zien waar haar moeder Frida (Katja Schuurman) ooit werkte in Costa!. Die blijkt inmiddels behoorlijk vervallen. Samen met nieuwe vrienden besluiten ze de bar weer in ere te herstellen. Zal Anna net als haar moeder de liefde vinden op deze mooie plek?

    TV-TIP Steenrijk, Straatarm

    Steenrijk, Straatarm
    SBS6 om 20:30 uur
    Hoewel Nederland een rijk land is, leven bijna een miljoen mensen in armoede. Ook Nederlanders die een comfortabel leventje leiden kunnen met een beetje pech in een financieel ravijn terechtkomen. In de nieuwe reeks van Steenrijk, Straatarm ruilen pechvogels weer een week van leven met landgenoten die wél in de slappe was zitten. Vorig seizoen groeide de kritiek op het programma. Zijn de deelnemers met een kleine beurs echt geholpen als ze hun weekbudget uitgeven aan dure sneakers, etentjes of onberispelijke maatpakken? Waarschijnlijk niet echt, maar in Steenrijk, Straatarm hebben ze wel de tijd van hun leven en dát is ook wat waard.

    Interview