Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Glory kickboksen met Badr Hari en Alistair Overeem live bij Videoland

  De waarschijnlijk laatste kans voor Badr Hari op een titelgevecht met Rico Verhoeven is de inzet van het hoofdgevecht van het evenement Glory Collision 4.
  Jarco Kriek
  7 oktober 2022
  comments 1
  Glory kickboksen met Badr Hari en Alistair Overeem live bij Videoland
  Foto Getty Images

  Het Gelredome in Arnhem is de plek waar het Glory kicknoksevenement zaterdag 8 oktober wordt georganiseerd. Alle wedstrijden die tijdens Collision 4 plaatsvinden zijn live bij streamingdienst Videoland te bekijken. Dit inclusief de hoofdwedstrijd tussen Badr Hari en Alistair Overeem. Voor beide kickboksers is het wellicht de laatste kans voor een titelgevecht met Glory wereldkampioen Rico Verhoeven. Videoland heeft Rico Verhoeven overigens weten te strikken als analist tijdens de tweestrijd tussen Hari en Overeem.

   

  Niet meer betalen

  De uitzendrechten van de Glory-evenementen zijn sinds enkele maanden in bezit van RTL Nederland, die deze exploiteert via de eigen streamingdienst Videoland. Abonnees hoeven niet extra te betalen om naar het kickboksen te kunnen kijken. Voorheen was Glory onder meer bij Talpa Network (Veronica) en Ziggo Sport live te volgen.

  RTL NederlandVideolandGlorykickboksenOTTonlinestreamingdienst

  Reacties

 1. TV-TIP Lewis

  Lewis
  RTL 8 om 20:25 uur
  Na een rondje hardlopen wordt de 23-jarige Rose Anderson dood in een rivier gevonden. Haar huisgenoot Chloe vertelt Lewis, Hathaway en Maddox dat Rose bloedbonje had met haar minnaar, professor astrofysica Felix. En laat hij nou getrouwd zijn met haar scriptiebegeleider Philippa. Heeft een van hen Rose naar de eeuwige jachtvelden gestoken of heeft het onderwerp van haar proefschrift iets met haar dood te maken? De zaak komt in een stroomversnelling als Chloe’s vriend op de vlucht slaat. Maar dan valt er een tweede slachtoffer…

  TV-TIP Het Roer Om

  Het Roer Om
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het idee om de eeuwigdurende kuierlatten te nemen speelt al lang bij Almeloërs Sven en Cariena. Slowakije, Tsjechië en Polen passeren de revue, maar de keuze valt uiteindelijk op Duitsland, vooral omdat ze al een lekker woordje Duits spreken. In het gehucht Wurz­bach huren ze twee vrijstaande huizen: een om zelf in te wonen, de ander voor de verhuur. Maar als blijkt dat de huurbaas niet van plan geld in het gedateerde vakantiehuis te pompen, worden ze gedwongen op een andere manier aan inkomsten te komen. Voor Sven en Cariena lijkt niets anders op te zitten dan een baan te zoeken.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)