Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Hoe en wanneer kan je BOOS-aflevering The Voice of Holland kijken?

  De Nederlandse mediawereld is in rep en roer nadat bekend is geworden dat medewerkers van The Voice of Holland normen en waarden hebben geschonden.
  Jarco Kriek
  18 januari 2022
  comments 6
  Hoe en wanneer kan je BOOS-aflevering The Voice of Holland kijken?
  Foto ProShots

  Tot het moment dat het BNNVARA-programma BOOS online is verschenen, is het vooral gissen waar presentator Tim Hofman en zijn redactie bij hun onderzoek naar The Voice of Holland op zijn gestuit. Dat het de kern van talentenjachtshow raakt, staat inmiddels al als een paal boven water. Bandleider Jeroen Rietbergen heeft zijn functie neergelegd nadat hij heeft toegegeven seksueel contact met meerdere vrouwelijke kandidaten heeft gehad. Volgens Rietbergen heeft alles plaatsgevonden vóór zijn periode van therapie die hij in 2016 is aangegaan. Maar in het tv-programma Beau werd dit al direct onderuit gehaald door twee deelnemers van The Voice of Holland die in respectievelijk de seizoenen 2017 en 2018 nog grensoverschrijdend zijn benaderd door Rietbergen. Tegen de bandleider is tot op heden nog geen aangifte van strafbaar handelen gedaan.

   

  Juryleden

  Die aangiften zijn er wel tegen een voormalig en een huidig jurylid van The Voice of Holland. Tegen Marco Borsato werd al eerder aangifte van strafbaar handelen gedaan. Uit geruchten blijkt dat Borsato in het onderzoek van BOOS ook weer naar voren komt, zij het in mindere mate dan het huidige jurylid Ali B. Tegen de rapper is inmiddels door minimaal een persoon bij de politie aangifte gedaan.

   

  BOOS

  De verwachting is echter dat de beerput bij The Voice of Holland in de uitzending van BOOS nog verder wordt opengetrokken. Gesproken wordt dat meer dan veertig oud-deelneemsters van de talentenjachtshow in meer of mindere mate met grensoverschrijdend contacten te maken hebben gehad. Of de doofpot daadwerkelijk een dergelijke vorm heeft aangenomen, moet donderdag 20 januari blijken. Dat wordt namelijk de bewuste aflevering van BOOS online via YouTube om 16.00 uur openbaar gemaakt. BNNVARA heeft op dit moment nog geen plannen om deze aflevering van BOOS lineair via één van de drie landelijke NPO-zenders uit te zenden.

   

  Via deze link zijn komende en eerdere aflevering van BOOS online te bekijken.

  RTLRTL NederlandRTL 4The VoiceThe Voice of HollandITVITV StudiosTalpaTalpa MediaTalpa NetworkJohn de Mol

  Reacties

 1. TV-TIP Run Hide Fight

  Run Hide Fight
  RTL 7 om 20:25 uur
  De zeventienjarige Zoe (Isabel May) heeft het moeilijk met de dood van haar moeder. Ze heeft een slechte relatie met haar vader (Thomas Jane) die ex-militair is. Hij heeft haar wel overlevingsvaardigheden geleerd. Die heeft ze hard nodig als vier gewapende scholieren een bloedbad aanrichten in haar school en dat livestreamen. Ze vecht terug.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Yolanda uit Capelle aan den IJssel is wat je noemt een echte ketting­roker. Ze rookt zelfs zo veel, dat haar hoogbejaarde buurvrouw Corry door de rookwalmen niet meer buiten kan zitten. Jolanda vindt het geklaag van haar buurvrouw maar gezanik; op haar eigen balkon mag ze zoveel roken als ze wil. En als Corry er echt zoveel last van heeft, gaat ze maar een blokje om. Omdat de dames elkaar inmiddels niet meer kunnen luchten of zien, worden Viktor en inval-rechter Bart Beuvink opgetrommeld.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)