Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Kickboksgala GLORY exclusief bij Videoland

  Liefhebbers van kickboksen kunnen via streamingdienst Videoland zaterdag 19 augustus live kijken naar het evenement GLORY 87 vanuit evenementencomplex Ahoy in Rotterdam.
  Jarco Kriek
  18 augustus 2023
  comments 0
  Kickboksgala GLORY exclusief bij Videoland
  Foto Getty Images

  RTL Nederland heeft de Nederlandse uitzendrechten van GLORY-evenementen voor de komende jaren gekocht. Maar abonnees van streamingdienst Videoland moeten nog enige geduld opbrengen tot het moment dat zij de Nederlandse kickbokser Rico Verhoeven in actie kunnen zien. De sporter kan op dit moment zijn wereldtitel niet verdedigen vanwege een blessure.

   

  GLORY 87

  Tijdens het kickboksevenement in Ahoy Rotterdam vormt een klein toernooi met vier vechters in de gewichtsklasse zwaargewicht het hoofdgerecht. Onder meer de Nederlander Martin Terpstra neemt hieraan deel. Het live verslag van het evenement is vanaf 20.00 uur op Videoland te zien. Mark Schaaf is presentator. Melvin Manhoef en Remy Bonjasky schuiven aan als analisten.

  RTLRTL NederlandVideolandOTTonlinestreamingdienstGLORYkickboksen

  Reacties

 1. TV-TIP Steenrijk, Straatarm

  Steenrijk, Straatarm
  SBS6 om 20:30 uur
  In Putten, midden in de Gelderse vallei, woont Nicole – dochter van Jan – des Bouvrie samen met haar vriend Arne en hun drie honden in een oude koeienstal uit 1897. De was is slap, het interieur bont en tot de nok toe gevuld met nostalgie en herinneringen. Hoe anders is dat bij oma, dochter en kleindochter Matteeva. Hun dertien-in-het-dozijn-huurwoning is saai en kil en het trio heeft werkelijk geen nagel om aan de kont te krabben. De twee gezinnen ruilen een week lang van huis, budget en leven.

  TV-TIP 100 Dagen in de Vergeten Wijk

  100 Dagen in de Vergeten Wijk
  NPO 3 om 21:11 uur
  Nadat ze eerder al als bijzonder stagiairs door een middelbare school en een psychiatrische kliniek scharrelden, duiken Tim den Besten en Nicolaas Veul dit keer onder in de Haagse wijk Laak. Het is een van de buurten die hoog scoren in lijstjes over eenzaamheid, armoede, woningnood en racisme. Om inzicht te krijgen in het leven in deze ‘vergeten wijk’, gaan Tim en Nicolaas er honderd dagen wonen én werken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)