Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    KPN geeft basisabonnees Interactieve TV en TV+ muzikaal cadeau

    KPN biedt klanten met alleen het basispakket van Interactieve TV en TV+ de hele maand toegang tot een muziekzender SLAM! TV.
    Jarco Kriek
    2 februari 2023
    comments 0
    KPN geeft basisabonnees Interactieve TV en TV+ muzikaal cadeau
    Foto Getty Images

    Maandelijks plaatst KPN bij Interactieve TV en TV+ een zender uit het aanvullende Pluspakket in de etalage op voorkeuzekanaal 42. Hiermee wil KPN klanten laten kennismaken met het aanbod van het Pluspakket en verleiden om dit abonnement af te sluiten. Naast tientallen lineaire kanalen biedt het Pluspakket ook toegang tot een grote collectie films en series die onbeperkt kunnen worden bekeken.

     

    SLAM! TV

    KPN omschrijft de zender van de maand februari SLAM! TV als volgt: "Je ziet elke dag de beste videoclips en kan elke avond meekijken in de studio met Het Avondcircus, waarin de driehoek tussen luisteraars, artiesten en de SLAM! dj’s centraal staat. Met SLAM! 40 hoor je de wekelijkse hitlijst met de populairste nummers van dit moment én zie je de bijbehorende videoclips. En dan is er ook nog de SLAM! Mix Marathon. Een goed begin van je weekend!"

    KPNInteractieve TVTV+zender van de maandetalagekanaal

    Reacties

  1. TV-TIP In de Ban van Goed en Fout

    In de Ban van Goed en Fout
    NPO 2 om 22:37 uur
    De Tweede Wereldoorlog zorgde voor onvoorstelbaar leed, en de lijn tussen ‘goed’ en ‘fout’ liep soms dwars door families heen. De opa van schrijver Onno Blom zat in het verzet terwijl de rest van zijn familie fanatiek NSB’er was. Onno onderzoekt de verhoudingen binnen zijn familie, en de verzetsgeschiedenis van zijn opa. Ook bezoekt hij kamp Westerbork met zijn oudtantes, die inmiddels rond de 100 jaar oud zijn. Hoe kijken zij als oud-NSB’ers naar de Tweede Wereldoorlog. Wat weten ze nog uit die tijd, en hebben ze ooit spijt gehad van de keuzes die ze hebben gemaakt?

    Interview