Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Max Verstappen in Formule 1 Grand Prix Frankrijk live op tv en internet

    Een nieuwe kans voor de Nederlandse coureur Max Verstappen om op het podium van een Formule 1 Grand Prix te belanden. In Frankrijk wordt dit weekend de Formule 1 gereden.
    Jarco Kriek
    24 juni 2018
    comments 2
    Max Verstappen in Formule 1 Grand Prix Frankrijk live op tv en internet
    Foto ANP

    De Formule 1 Grand Prix van Frankrijk is voor satellietkijkers gratis via RTL Duitsland op de Astra1-satelliet beschikbaar. Op dezelfde satelliet kan de race ook in Ultra HD (UHD) kwaliteit via RTL UHD bekeken worden. Hiervoor is wel een abonnement op het Duitse HD+ pakket nodig. Dit prepaid abonnement is bij enkele Nederlandse satellietzaken verkrijgbaar en kost rond de zeventig euro per jaar. RTL Duitsland is bij veel Nederlandse aanbieders in SD-kwaliteit in het standaardpakket of een aanvullend tv-pakket aanwezig. Bij Stichting Kabel Veendam kan RTL Duitsland in HD bekeken worden.

     

    Ziggo Sport

    De Formule 1 is met Nederlands commentaar van Olav Mol voor alle digitale kijkers van Ziggo zonder meerkosten op het basiskanaal Ziggo Sport te volgen. Bij Ziggo en andere aanbieders – zoals KPN, Canal Digitaal, T-Mobile Thuis, Delta, Caiway en Joyne – kan Formule 1 in de meest uitgebreide vorm bij betaalzender Ziggo Sport Totaal gevolgd worden. Wereldwijd kunnen radioluisteraars afstemmen op online radiozender Grand Prix Radio. Op deze zender is gedurende de kwalificatie en de race integraal het commentaar te horen dat Olav Mol voor Ziggo Sport maakt.

     

    Uitzendtijden

    Op zaterdag 23 juni is vanaf 13.00 uur de derde vrije training op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal. Later in de middag is vanaf 16.00 uur de kwalificatie te zien. Net als de race is de kwalificatie niet alleen op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal, maar ook op RTL Duitsland live te volgen. Het startsein van de race vindt op zondag 24 juni om 16.10 uur plaats. Dit is een uur later dan het gebruikelijk startmoment van Europese Formule 1-races en heeft te maken met het WK Voetbal in Rusland.

    ZiggoZiggo SportVodafoneZiggoFormule 1F1Max VerstappenonlinetvtelevisieradiointernetZiggo Sport Totaal
  1. TV-TIP The Proposal

    The Proposal
    RTL 8 om 20:25 uur
    De Canadese Margaret (Sandra Bullock) heeft een goede baan in de VS. Haar verblijfsvergunning is bijna verlopen, waardoor ze het risico loopt dat ze het land moet verlaten. Daar is maar één oplossing voor: trouwen. Dus dwingt ze haar assistent Andrew (Ryan Reynolds), die ze al jarenlang het leven zuur maakt, tot een huwelijk.

    TV-TIP The Rise and Fall of Victoria's Secret

    The Rise and Fall of Victoria's Secret
    RTL Z om 20:30 uur
    Een paar jaar geleden was het lingeriemerk Victoria’s Secret het helemaal. Met de mooiste modellen, flitsende fashion shows en een exclusief imago veroverden Victoria’s bustehouders en stringetjes de wereld. Achter de schermen van het bedrijf ging echter een door en door verrotte wereld schuil. CEO Les Wexner werkte samen met de beruchte viespeuk Jeffrey Epstein, en de cultuur binnen het bedrijf bleek keihard én vrouwonvriendelijk. Door alle negatieve publiciteit vielen de ‘angels’ keihard van hun wolkjes af, en ging de lingeriegigant een paar jaar geleden zelfs ten onder.

    Interview