Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Mini-concert Ed Sheeran exclusief bij Ziggo

    Een mini-concert van zanger Ed Sheeran wordt door Ziggo exclusief aan klanten aangeboden. Tevens geeft het kabelbedrijf vijftig toegangskaarten weg.
    Jarco Kriek
    24 maart 2017
    comments 0
    Mini-concert Ed Sheeran exclusief bij Ziggo
    Foto ANP

    De reguliere concerten die Ed Sheeran in de Amsterdamse muziektempel Ziggo Dome geeft, waren al snel uitverkocht. Toch maken Ziggo-klanten nog kans om de zanger live te zien. Het kabelbedrijf organiseert namelijk op 3 april op een geheime locatie in Amsterdam een intiem mini-concert. Om het unieke concert te kunnen bijwonen, dienen Ziggo-klanten een vraag die zij altijd al aan de zanger wilde stellen via www.ziggo.nl/edsheeran in te zenden. De inzenders van de vijftig meest originele vragen verdienen een toegangsbewijs voor het mini-concert. Een aantal gasten mag de ingezonden vraag daadwerkelijk aan Ed Sheeran stellen.

     

    Exclusief content

    Ziggo maakt van het mini-concert een beeldregistratie die als vorm van exclusieve content binnenkort lineair wordt uitgezonden op Ziggo Kanaal 13. Vanaf het moment van lineaire vertoning is het mini-concert ook via Ziggo GO beschikbaar.

    ZiggoconcertmuziekEd Sheeranexclusieve contentZiggo Dome

    Reacties