Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Na GLORY ook UFC naar Veronica

    Een tweede aansprekende vechtcompetitie komt achter de betaalmuur vandaan en is de komende jaren overal te bekijken: Talpa TV heeft de uitzendrechten van vechtsport UFC gekocht.
    Jarco Kriek
    16 december 2018
    comments 4
    Na GLORY ook UFC naar Veronica
    Foto ANP

    UFC was in de afgelopen jaren op betaalzender FOX Sports te zien. Om naar UFC te kijken, was zelfs het minder gekochte abonnement FOX Sports International nodig. In deze situatie komt in 2019 verandering. UFC is de komende jaren in iedere Nederlandse huiskamer met het goedkoopste tv-abonnement te bekijken. De vechtcompetitie heeft de weg naar basiskanaal Veronica gevonden. De tv-zender heeft de komst van UFC naar de mannenzender zelf bevestigd.

     

    GLORY kickboksen

    Talpa TV verzekerde zich afgelopen zomer van de uitzendrechten van alle GLORY kickboksevenementen. Voorheen was GLORY alleen voor alle klanten van Ziggo zonder extra tv-abonnement op Ziggo Sport te bekijken. Abonnees van andere aanbieders zoals KPN, Canal Digitaal en T-Mobile konden GLORY alleen na het kopen van een abonnement op betaalzender Ziggo Sport Totaal volgen. De wedstrijden van onder meer de Nederlandse wereldkampioen Rico Verhoeven zijn – net als nu ook bij UFC het geval is – zonder extra abonnement op Veronica te bekijken.

    UFCGLORYVeronicaTalpauitzendrechten

    Reacties

  1. TV-TIP Das Boot

    Das Boot
    NPO 2 om 23:11 uur
    Kijkers waren huiverig toen er in 2018 een nieuwe serie verscheen met de titel Das Boot: al helemaal toen de serie als ‘opvolger’ van de Duitse oorlogsfilm uit 1981 werd gepresenteerd. Niet terecht, want hoewel de beklemmende voorganger niet wordt geëvenaard, is de serie wel een volwaardig nieuw verhaal. In het vierde seizoen heeft kapitein Buchner een groot probleem. Er bevindt zich een spion aan boord van zijn duikboot, en dat zorgt er langzaam voor dat de bemanningsleden elkaar naar de keel vliegen.

    Interview