Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    RTL 4 herhaalt oude afleveringen GTST

    Na een jaar heeft RTL 4 het voornemen in de ijskast gestopt om ook in de zomer nieuwe programma’s en nieuwe afleveringen van bestaande programma’s uit te zenden. Het gevolg is nog meer herhalingen.
    Peter de Koning
    21 juni 2018
    comments 4
    RTL 4 herhaalt oude afleveringen GTST

    RTL 4 koos er bijvoorbeeld in het verleden voor om tijdens van de soap Goede tijden, slechte tijden een andere soap Nieuwe tijden uit te zenden. Dit jaar kiest RTL ervoor om vanaf 9 juli oude afleveringen uit de historie van Goede tijden, slechte tijden op RTL 4 nogmaals uit te zenden. De soap is inmiddels 28 jaar in Nederland te zien. In deze periode zijn meer dan 5500 afleveringen uitgezonden.

     

    Herhaalzender

    Maar niet alleen Goede tijden, slechte tijden wordt op RTL 4 herhaald. Ook oude afleveringen, soms wel tien jaar oud, van de veel bekeken programma’s All You Need Is Love, Help mijn man is klusser en Ik hou van Holland moeten Nederlanders doen besluiten om deze zomer op RTL 4 af te stemmen. In sommige gevallen lukt dit ook. Een herhaling van Ik hou van Holland met Linda de Mol bereikte onlangs bijna een miljoen kijkers.

    RTLRTL NederlandRTL 4herhalingenherhaalzender

    Reacties