Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Sierd de Vos van Ziggo Sport nieuwe commentaarstem in spelreeks FIFA

    Koekoek! Dit is wellicht een veelgehoorde kreet die spelers van het voetbalspel FIFA vanaf 2020 gaan horen. Sierd de Vos wordt de nieuwe commentaarstem van de EA Sports spelreeks.
    Jarco Kriek
    5 juni 2019
    comments 0
    Sierd de Vos van Ziggo Sport nieuwe commentaarstem in spelreeks FIFA
    Foto ANP

    Sierd de Vos is commentator bij de belangrijkste voetbalwedstrijden die op Ziggo Sport en betaalzender Ziggo Sport Totaal worden uitgezonden. De Vos is bij een deel van de voetballiefhebbers vanwege zijn opvallende manier van verslaggeving en opmerkelijk uitspraken geliefd. Een ander deel vindt zijn stijl van verslaggeving overdreven. De Vos volgt vanaf FIFA 20 – dat dit najaar uitkomst – Evert ten Napel als Nederlandse commentaarstem op.

    ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalSierd de Vos

    Reacties

  1. TV-TIP Death in Paradise

    Death in Paradise
    BBC First om 17:25 uur
    Een wetenschapper wordt dood gevonden naast een actieve vulkaan, en een politieonderzoek lijkt niet eens nodig. Rechercheur Humphrey Goodman vertrouwt het toch niet helemaal en doet een vreemde ­ontdekking. In het zesde seizoen krijgt Humphrey hulp van een nieuwe collega: Jack Mooney. Vaste kijkers weten dat we hém in de toekomst nog wel eens terugzien. In Groot-Brittanië is Death in Paradise al aan de veertiende reeks toe: die verschijnt begin 2025.

    TV-TIP Bestemming X

    Bestemming X
    RTL 4 om 20:00 uur
    De negen overgebleven avonturiers vervolgen hun tocht naar bestemming X, zonder exact te weten waar ze zijn. Onderweg krijgen ze opdrachten vol hints, misleidingen en verborgen aanwijzingen. Danique, Julia en Dirk winnen als eerste een privilege waarmee ze exclusieve informatie verkrijgen.

    Interview