Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  T-Mobile trekt stekker uit sponsoring The Voice of Holland

  The Voice of Holland zit in de ban. De één na de ander trekt de handen van het RTL 4 -programma af. Zo ook T-Mobile.
  Jarco Kriek
  16 januari 2022
  comments 0
  T-Mobile trekt stekker uit sponsoring The Voice of Holland

  RTL besloot zaterdagmorgen voorlopig alle afleveringen van The Voice of Holland op te schorten. Aanleiding is de beschuldiging van seksueel misbruik tegen medewerkers. Producent ITV heeft van RTL direct opdracht gekregen om onmiddellijk een onafhankelijk onderzoek in te stellen. De onrust rond The Voice of Holland is ontstaan door een onderzoek van het BNNVARA programma BOOS dat de talentenjacht heeft doorgelicht. Deze aflevering wordt komende donderdag uitgezonden. Het is afwachten of er nog meer lijken uit de The Voice of Holland-kast komen.

   

  Jeroen Rietbergen

  Als eerste medewerker is bandleider Jeroen Rietbergen opgestapt. Hij erkent seksuele contacten met deelnemers van de talentenjacht te hebben gehad, maar benadrukt dat hierbij geen strafbare feiten zijn gepleegd. Opvallend is dat dit volgens Rietbergen al jaren geleden is gebeurd en dat hij daarvoor bij de producent op het matje is geroepen. Tegen jurylid Ali B. is wel aangifte gedaan. Het Openbaar Ministerie onderzoekt deze aangifte.

   

  T-Mobile

  Alle ontwikkelingen rondom The Voice of Holland is voor T-Mobile reden om de stekker als hoofdsponsor uit het televisieprogramma te trekken. Het is onbekend hoeveel geld T-Mobile voor het sponsorschap aan RTL overmaakte. Eveneens is niet bekend tot wanneer het sponsorcontract tussen beide partijen doorliep.

  T-MobileThe Voice of HollandThe VoicesponsoringRTLRTL NederlandRTL 4

  Reacties

 1. TV-TIP MAX Ouderenjournaal

  MAX Ouderenjournaal
  NPO 1 om 16:37 uur
  Ter gelegenheid van de Week tegen Eenzaamheid pakt MAX Ouderenjournaal uit met een speciale editie om mensen een hart onder de riem te steken. Met inspirerende, motiverende en confronterende levensverhalen van normale Nederlanders wordt eenzaamheid onder de aandacht gebracht. Dat kan namelijk in allerlei vormen voorkomen. De 81-jarige Heino heeft voldoende bezigheden buiten de deur, maar thuis op de bank voelt hij zich erg alleen. Maar ook jonge mensen kunnen zich soms erg eenzaam voelen, zoals de dertigjarige Bryan, die hierover schreef op Twitter.

  TV-TIP 90 Day Fiancé UK

  90 Day Fiancé UK
  TLC om 20:30 uur
  Wat de Amerikanen doen, kunnen de Britten ook. In 90 Day Fiancé UK worden Britse mannen en vrouwen gevolgd die een geliefde uit het buitenland halen en negentig dagen hebben om wel of niet te trouwen. Die relaties zijn meestal gedoemd te mislukken, maar alsnog doen de koppels er alles aan om hun relatie te laten werken. De alleenstaande moeder Louise is bijvoorbeeld smoorverliefd op de Colombiaanse rapper Jose en hoopt dat hij haar de liefde kan geven die zij mist. Haar familie en vrienden hebben hun twijfels over de krullenbol.

  Interview

  • *

   Ewout Genemans

   Bureau Rotterdam

   In Bureau Rotterdam gaat presentator Ewout Genemans op pad met de politie in de meest rauwe stad van Nederland.
   Reacties0 reactie(s)