Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  T-Mobile trekt stekker uit sponsoring The Voice of Holland

  The Voice of Holland zit in de ban. De één na de ander trekt de handen van het RTL 4 -programma af. Zo ook T-Mobile.
  Jarco Kriek
  16 january 2022
  comments 0
  T-Mobile trekt stekker uit sponsoring The Voice of Holland

  RTL besloot zaterdagmorgen voorlopig alle afleveringen van The Voice of Holland op te schorten. Aanleiding is de beschuldiging van seksueel misbruik tegen medewerkers. Producent ITV heeft van RTL direct opdracht gekregen om onmiddellijk een onafhankelijk onderzoek in te stellen. De onrust rond The Voice of Holland is ontstaan door een onderzoek van het BNNVARA programma BOOS dat de talentenjacht heeft doorgelicht. Deze aflevering wordt komende donderdag uitgezonden. Het is afwachten of er nog meer lijken uit de The Voice of Holland-kast komen.

   

  Jeroen Rietbergen

  Als eerste medewerker is bandleider Jeroen Rietbergen opgestapt. Hij erkent seksuele contacten met deelnemers van de talentenjacht te hebben gehad, maar benadrukt dat hierbij geen strafbare feiten zijn gepleegd. Opvallend is dat dit volgens Rietbergen al jaren geleden is gebeurd en dat hij daarvoor bij de producent op het matje is geroepen. Tegen jurylid Ali B. is wel aangifte gedaan. Het Openbaar Ministerie onderzoekt deze aangifte.

   

  T-Mobile

  Alle ontwikkelingen rondom The Voice of Holland is voor T-Mobile reden om de stekker als hoofdsponsor uit het televisieprogramma te trekken. Het is onbekend hoeveel geld T-Mobile voor het sponsorschap aan RTL overmaakte. Eveneens is niet bekend tot wanneer het sponsorcontract tussen beide partijen doorliep.

  T-MobileThe Voice of HollandThe VoicesponsoringRTLRTL NederlandRTL 4

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Beter!

  Beter!
  NPO 1 om 21:24 uur
  Vandaag wil Corina, die na veel roken kampt met de longziekte COPD, weer in beweging te komen met linedancing.

  TV-TIP Vandaag Inside

  Vandaag Inside
  SBS 6 om 21:35 uur
  Heel erg lang heeft het afscheid van Vandaag Inside niet geduurd.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)