Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  T-Mobile trekt stekker uit sponsoring The Voice of Holland

  The Voice of Holland zit in de ban. De één na de ander trekt de handen van het RTL 4 -programma af. Zo ook T-Mobile.
  Jarco Kriek
  16 january 2022
  comments 0
  T-Mobile trekt stekker uit sponsoring The Voice of Holland

  RTL besloot zaterdagmorgen voorlopig alle afleveringen van The Voice of Holland op te schorten. Aanleiding is de beschuldiging van seksueel misbruik tegen medewerkers. Producent ITV heeft van RTL direct opdracht gekregen om onmiddellijk een onafhankelijk onderzoek in te stellen. De onrust rond The Voice of Holland is ontstaan door een onderzoek van het BNNVARA programma BOOS dat de talentenjacht heeft doorgelicht. Deze aflevering wordt komende donderdag uitgezonden. Het is afwachten of er nog meer lijken uit de The Voice of Holland-kast komen.

   

  Jeroen Rietbergen

  Als eerste medewerker is bandleider Jeroen Rietbergen opgestapt. Hij erkent seksuele contacten met deelnemers van de talentenjacht te hebben gehad, maar benadrukt dat hierbij geen strafbare feiten zijn gepleegd. Opvallend is dat dit volgens Rietbergen al jaren geleden is gebeurd en dat hij daarvoor bij de producent op het matje is geroepen. Tegen jurylid Ali B. is wel aangifte gedaan. Het Openbaar Ministerie onderzoekt deze aangifte.

   

  T-Mobile

  Alle ontwikkelingen rondom The Voice of Holland is voor T-Mobile reden om de stekker als hoofdsponsor uit het televisieprogramma te trekken. Het is onbekend hoeveel geld T-Mobile voor het sponsorschap aan RTL overmaakte. Eveneens is niet bekend tot wanneer het sponsorcontract tussen beide partijen doorliep.

  T-MobileThe Voice of HollandThe VoicesponsoringRTLRTL NederlandRTL 4

  Reacties

 1. TV-TIP De Bodyguard

  De Bodyguard
  NPO 3 om 20:25 uur
  De cursus Brandveiligheid is koud afgerond of er staat al een huis in lichterlaaie. En niet zomaar een huis, maar een huis met een vip. Terwijl het kandidatenveld twijfelt over wat te doen – blussen of ­evacueren – wordt het voor een van hen te heet onder de ­voeten, wat een keiharde exit ­betekent. Voor het over­gebleven zestal staat direct een nieuwe opdracht op stapel: begeleid een bekende influencer naar een interviewlocatie. Maar wat als er opeens een nijdige man opduikt?

  TV-TIP Parker

  Parker
  Veronica om 20:30 uur
  Parker is een beroepscrimineel met een ongebruikelijke gedragscode: hij steelt niet van de armen en zal onschuldige mensen nooit iets aandoen. Tijdens zijn nieuwste klus wordt hij neergeschoten door zijn medeovervallers als hij weigert aan een ander plan mee te werken. Ze laten hem voor dood achter, maar hij overleeft het en weet zijn ex-teamgenoten op te sporen in het rijke Palm Beach. De bende is daar bezig met het plannen van hun grootste overval ooit. Vermomd als een vermogende Texaan en met hulp van de beeldschone makelaar Leslie zint Parker op wraak.

  Interview