Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  T-Mobile trekt stekker uit sponsoring The Voice of Holland

  The Voice of Holland zit in de ban. De één na de ander trekt de handen van het RTL 4 -programma af. Zo ook T-Mobile.
  Jarco Kriek
  16 januari 2022
  comments 0
  T-Mobile trekt stekker uit sponsoring The Voice of Holland

  RTL besloot zaterdagmorgen voorlopig alle afleveringen van The Voice of Holland op te schorten. Aanleiding is de beschuldiging van seksueel misbruik tegen medewerkers. Producent ITV heeft van RTL direct opdracht gekregen om onmiddellijk een onafhankelijk onderzoek in te stellen. De onrust rond The Voice of Holland is ontstaan door een onderzoek van het BNNVARA programma BOOS dat de talentenjacht heeft doorgelicht. Deze aflevering wordt komende donderdag uitgezonden. Het is afwachten of er nog meer lijken uit de The Voice of Holland-kast komen.

   

  Jeroen Rietbergen

  Als eerste medewerker is bandleider Jeroen Rietbergen opgestapt. Hij erkent seksuele contacten met deelnemers van de talentenjacht te hebben gehad, maar benadrukt dat hierbij geen strafbare feiten zijn gepleegd. Opvallend is dat dit volgens Rietbergen al jaren geleden is gebeurd en dat hij daarvoor bij de producent op het matje is geroepen. Tegen jurylid Ali B. is wel aangifte gedaan. Het Openbaar Ministerie onderzoekt deze aangifte.

   

  T-Mobile

  Alle ontwikkelingen rondom The Voice of Holland is voor T-Mobile reden om de stekker als hoofdsponsor uit het televisieprogramma te trekken. Het is onbekend hoeveel geld T-Mobile voor het sponsorschap aan RTL overmaakte. Eveneens is niet bekend tot wanneer het sponsorcontract tussen beide partijen doorliep.

  T-MobileThe Voice of HollandThe VoicesponsoringRTLRTL NederlandRTL 4

  Reacties

 1. TV-TIP Lewis

  Lewis
  RTL 8 om 20:25 uur
  De moord op Murray Hayes stelt Lewis en zijn sidekick Hathaway voor een raadsel. De professor had kort voor zijn dood voor een godsvermogen het originele manuscript van een gedicht gekocht en die aankoop lijkt hem fataal te zijn geworden. Terwijl het duo in de zaak duikt, wordt het in de wielen gereden door amateurspeurneus Michelle Maraber.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het piepkleine Zeeuwse gehucht Baarland is het strijdtoneel van een jarenlange rel over een brandgang. Volgens Adrie hebben zijn buren het vehikel tussen beide huizen zo smal gemaakt, dat hij nog nauwelijks z’n kont kan keren. De buren, Martijn en Miriam, geven op hun beurt Adrie de schuld van het versmallen van het pad. Inmiddels heeft de burenruzie zijn knelpunt bereikt en is het de hoogste tijd dat Viktor en de besnorde brandjesblusser als de brandweer naar Zeeland vertrekken.

  Interview

  • *

   Floortje Dessing

   Floortje gaat mee

   Floortje Dessing rijdt met prijswinnend fotograaf Jasper Doest mee van Nederland naar Nepal, om onderweg verhalen vast te leggen over de relatie tussen mens en dier.
   Reacties0 reactie(s)