Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Viaplay maakt jaarabonnement goedkoper dan aanbiedingen Ziggo en KPN

    Ziggo en KPN maakten vorige week hun aanbiedingen voor de nieuwe streamingdienst Viaplay openbaar. Viaplay zelf doet er nu nog een schepje bovenop.
    Jarco Kriek
    1 februari 2022
    comments 12
    Viaplay maakt jaarabonnement goedkoper dan aanbiedingen Ziggo en KPN

    Viaplay biedt alle Nederlanders tot en met 28 februari de mogelijkheid op basis van voorinschrijving een jaarabonnement af te sluiten voor 99 euro. Dit komt overeen met een maandprijs van €8,25 per maand. De reguliere maandprijs van Viaplay in Nederland bedraagt €13,99. Het voordeel van het kopen van een jaarabonnement bedraagt op jaarbasis dus 69 euro. Het voordelig jaarabonnement is tot en met 28 februari rechtstreeks bij Viaplay via deze link te koop.

     

    lees verder onder foto

     

    KPN

    Nederlanders die nu overstappen van hun huidige aanbieder voor vaste tv en internet zijn het goedkoopst uit bij KPN. Het telecombedrijf biedt namelijk gedurende het gehele Formule 1-seizoen – negen maanden lang – Viaplay gratis aan. Bestaande klanten kunnen het abonnement tot 1 augustus voor €9,99 per maand kopen. Bij het stapelen van abonnementen is daarnaast een voordeel van 5 euro per maand te halen. KPN biedt de entertainmentkorting slechts bij één abonnement aan. Wie dus nu al korting krijgt bij de aanschaf van het abonnement van Netflix of Spotify via KPN, heeft geen recht op de extra korting bij Viaplay. Bestaande KPN-klanten die de entertainmentkorting voor een andere dienst gebruiken, betalen met de huidige aanbieding van KPN €147,88 voor het eerste jaar KPN. Als de entertainmentkorting voor het Viaplay-abonnement wordt gebruikt, duikt de jaarprijs met 88 euro onder de jaaraanbieding van Viaplay zelf.

     

    Ziggo

    Ziggo hanteert weer een andere prijsstaffel voor het eerste jaar Viaplay. De eerste vier maanden kan voor 20 euro gekeken worden. Daarna volgt een maand waarin €9,99 per maand voor de nieuwe streamingdienst betaald dient te worden alvorens voor de overige zeven maanden het normale maandtarief van €13,99 gaat gelden. Het eerste jaar Viaplay direct bij Ziggo kijken, gaat dus €127,92 kosten.

     

    Compleet aanbod

    Naast entertainment bestaande uit films, series en documentaires gaat Viaplay ook een groot aanbod aan kindertitels aanbieden. Sportliefhebbers worden eveneens niet vergeten. Voor Viaplay Nederland heeft NENT onder meer de uitzendrechten van Formule 1, voetbal (Duitse Bundesliga en Engelse Premier League) en PDC Darts gekocht.

     

    Lees hier eerdere artikelen van Totaal TV over de komst van Viaplay in Nederland.

    Nordic Entertainment GroupNENTViaplayZiggoVodafoneZiggoabonnementstreamingdienstOTTonlinefilmsseriesFormule 1dartsvoetbal

    Reacties

  1. TV-TIP The Proposal

    The Proposal
    RTL 8 om 20:25 uur
    De Canadese Margaret (Sandra Bullock) heeft een goede baan in de VS. Haar verblijfsvergunning is bijna verlopen, waardoor ze het risico loopt dat ze het land moet verlaten. Daar is maar één oplossing voor: trouwen. Dus dwingt ze haar assistent Andrew (Ryan Reynolds), die ze al jarenlang het leven zuur maakt, tot een huwelijk.

    TV-TIP The Rise and Fall of Victoria's Secret

    The Rise and Fall of Victoria's Secret
    RTL Z om 20:30 uur
    Een paar jaar geleden was het lingeriemerk Victoria’s Secret het helemaal. Met de mooiste modellen, flitsende fashion shows en een exclusief imago veroverden Victoria’s bustehouders en stringetjes de wereld. Achter de schermen van het bedrijf ging echter een door en door verrotte wereld schuil. CEO Les Wexner werkte samen met de beruchte viespeuk Jeffrey Epstein, en de cultuur binnen het bedrijf bleek keihard én vrouwonvriendelijk. Door alle negatieve publiciteit vielen de ‘angels’ keihard van hun wolkjes af, en ging de lingeriegigant een paar jaar geleden zelfs ten onder.

    Interview