Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo Formule 1-analist hint op terugkeer F1 bij Ziggo Sport

  Een opmerkelijke uitspraak van Jack Plooij vandaag in de ochtendshow van 538: de voormalig pitreporter hint op een terugkeer van Formule 1 bij Ziggo Sport.
  Jarco Kriek
  21 juli 2023
  comments 1
  Ziggo Formule 1-analist hint op terugkeer F1 bij Ziggo Sport
  Foto Getty Images

  In het radioprogramma op 538 werd voorbeschouwd op de Grand Prix van Hongarije die dit weekend wordt gereden. Jack Plooij liet zich ontvallen dat Olav Mol als commentator en hij als pitreporter mogelijk al volgend jaar weer te horen zullen zijn bij live Formule 1. De Ziggo-analist verklapt in ieder geval dat VodafoneZiggo binnenkort absoluut gaat meebieden op de uitzendrechten van Formule 1 na 2024.

   

  Andere situatie

  De Formule 1 is tot het einde van 2024 te zien bij Viaplay. Eigenaar Viaplay Group heeft Nederland uitgeroepen tot kernactiviteit. Hierbij speelt Formule 1 een belangrijke rol. De nieuwe topman Jørgen Madsen Lindemann stelde echter wel dat dit anders kan worden als Viaplay de Nederlandse rechten van Formule 1 kwijtraakt. Er is dus een scenario denkbaar dat VodafoneZiggo de uitzendrechtenstrijd wint en dat Viaplay besluit een sublicentie aan Ziggo Sport te verkopen waarmee de autosport al volgend seizoen te zien is, inclusief Olav Mol en Jack Plooij.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportViaplayViaplay GroupFormule 1uitzendrechten

  Reacties

 1. TV-TIP Volle Zalen

  Volle Zalen
  NPO 2 om 20:26 uur
  Zijn laatste voorstelling Voor iedereen beter is stijf uitverkocht, maar volle zalen waren voor Richard Groenendijk lang niet altijd vanzelf­sprekend. Samen met Cornald Maas bezoekt ‘laatbloeier’ Groenendijk zijn ouderlijk huis in het Zeeuwse dorp waar hij opgroeide. Droomde hij als jongetje al van het theater? En hoe behield hij zijn zelfvertrouwen in de tijd dat hij speelde voor ‘soms maar twintig mensen’? Tijdens de opname overlijdt Richards regisseur en vriendin Wimie Wilhelm. Wat betekent haar overlijden voor Groenendijk en zijn werk?

  TV-TIP London Has Fallen

  London Has Fallen
  Veronica om 20:30 uur
  Alle leiders van de westerse wereld zullen in Londen aanwezig zijn voor de begrafenis van de Britse premier. Maar wat een sober, en tevens streng bewaakt, evenement had moeten worden, verandert in een grote chaos. Terroristen proberen al deze leiders te vermoorden. MI6-agent Mike Banning (Gerard Butler) wil hier een stokje voor te steken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)