Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo Sport Super Sunday met voetbal en Formule 1 gratis bij Ziggo

  Sportliefhebbers kunnen zich zondag 24 oktober opmaken voor Super Sunday op Ziggo Sport met veel voetbal en Max Verstappen in Formule 1.
  Jarco Kriek
  23 oktober 2021
  comments 2
  Ziggo Sport Super Sunday met voetbal en Formule 1 gratis bij Ziggo
  Foto Getty Images

  Het grote voetbalblok op Ziggo Sport begint zondag 24 oktober om 14.00 uur met een wedstrijd uit de Belgische voetbalcompetitie Jupiler Pro League tussen Antwerp – Club Brugge. Aansluitend volgt het hoofdgerecht van de voetbaldag (Match Of The Day) met de Spaanse El Clasico tussen FC Barcelona en Real Madrid. Het live verslag begint om 15.25 uur. Als toetje wordt vanaf 18.15 uur de Engelse Premier League-topper tussen Manchester United en Liverpool uitgezonden.

   

  Formule 1

  Om de Super Sunday in stijl af te sluiten, wordt om 21.00 uur het startsein van de Formule 1 Grand Prix van Amerika gegeven. In Austin zijn in de vrije training de emotie en spanning tussen de twee rivalen Max Verstappen en Lewis Hamilton al hoog opgelopen. Een goede basis voor een spannende race is dus aanwezig. De voorbeschouwing op de race met onder meer presentator Rob Kamphues en Robert Doornbos begint om 19.45 uur. Het voetbaldiscussieprogramma Rondo vervalt op deze Super Sunday.

   

  Gratis bij Ziggo

  Alle 3,8 miljoen Ziggo-klanten kunnen de gehele Super Sunday zonder meerkosten in HD-kwaliteit kijken via digitaal basiskanaal Ziggo Sport op voorkeuzekanaal 14. Bezitters van Mediabox Next kunnen Formule 1 in 4K Ultra HD volgen zonder hiervoor extra te betalen. Bij andere distributeurs zoals KPN, Canal Digitaal, T-Mobile en Delta Fiber (Delta en Caiway) kan Super Sunday op het kanaal Ziggo Sport Select gevolgd worden. Hiervoor is echter wel het aanvullend tv-abonnement Ziggo Sport Totaal nodig.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalvoetbalEl ClassicoLa LigaPremier LeagueFormule 1Super Sunday

  Reacties

 1. TV-TIP Joanna Lumley's Specerijenroute

  Joanna Lumley's Specerijenroute
  NPO 2 om 18:30 uur
  Absolutely Fabulous-ster Joanna Lumley werd geboren in India, en is gefascineerd door verre streken en exotische keukens. Ze reist naar landen die barsten van de specerijen en kruiden, zoals Indonesië, India en Zanzibar. Ze geniet van het natuurschoon en de schitterende kleuren, maar staat ook stil bij de bloederige onderdrukking van de bevolking in de voormalige kolonies. In de eerste aflevering is Indonesië aan de beurt. Joanna bezoekt o.a. Banda, Jakarta en de Molukken, waar ze meer leert over de geschiedenis van nootmuskaat.

  TV-TIP Help, Mijn Man is Klusser!

  Help, Mijn Man is Klusser!
  RTL 5 om 19:00 uur
  De komende weken geniet je van seizoen 15 van het verbouwprogramma Help, Mijn Man is Klusser!. Een bijzondere reeks, want de meeste deelnemers zijn maar wat blij met de hulp van John Williams en zijn team. In de eerste aflevering dreigt Petra haar man te verlaten als hij de hulp van John niet accepteert, maar Joop blijkt de redelijkheid zelve te zijn. Later in het seizoen is het zelfs de man zélf die een beroep doet op John. Natuurlijk zijn er óók weer mokkende kandidaten die het klusteam het liefst weg zouden sturen.

  Interview