Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo Sport Super Sunday met voetbal en Formule 1 gratis bij Ziggo

  Sportliefhebbers kunnen zich zondag 24 oktober opmaken voor Super Sunday op Ziggo Sport met veel voetbal en Max Verstappen in Formule 1.
  Jarco Kriek
  23 oktober 2021
  comments 2
  Ziggo Sport Super Sunday met voetbal en Formule 1 gratis bij Ziggo
  Foto Getty Images

  Het grote voetbalblok op Ziggo Sport begint zondag 24 oktober om 14.00 uur met een wedstrijd uit de Belgische voetbalcompetitie Jupiler Pro League tussen Antwerp – Club Brugge. Aansluitend volgt het hoofdgerecht van de voetbaldag (Match Of The Day) met de Spaanse El Clasico tussen FC Barcelona en Real Madrid. Het live verslag begint om 15.25 uur. Als toetje wordt vanaf 18.15 uur de Engelse Premier League-topper tussen Manchester United en Liverpool uitgezonden.

   

  Formule 1

  Om de Super Sunday in stijl af te sluiten, wordt om 21.00 uur het startsein van de Formule 1 Grand Prix van Amerika gegeven. In Austin zijn in de vrije training de emotie en spanning tussen de twee rivalen Max Verstappen en Lewis Hamilton al hoog opgelopen. Een goede basis voor een spannende race is dus aanwezig. De voorbeschouwing op de race met onder meer presentator Rob Kamphues en Robert Doornbos begint om 19.45 uur. Het voetbaldiscussieprogramma Rondo vervalt op deze Super Sunday.

   

  Gratis bij Ziggo

  Alle 3,8 miljoen Ziggo-klanten kunnen de gehele Super Sunday zonder meerkosten in HD-kwaliteit kijken via digitaal basiskanaal Ziggo Sport op voorkeuzekanaal 14. Bezitters van Mediabox Next kunnen Formule 1 in 4K Ultra HD volgen zonder hiervoor extra te betalen. Bij andere distributeurs zoals KPN, Canal Digitaal, T-Mobile en Delta Fiber (Delta en Caiway) kan Super Sunday op het kanaal Ziggo Sport Select gevolgd worden. Hiervoor is echter wel het aanvullend tv-abonnement Ziggo Sport Totaal nodig.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalvoetbalEl ClassicoLa LigaPremier LeagueFormule 1Super Sunday

  Reacties

 1. TV-TIP Run Hide Fight

  Run Hide Fight
  RTL 7 om 20:25 uur
  De zeventienjarige Zoe (Isabel May) heeft het moeilijk met de dood van haar moeder. Ze heeft een slechte relatie met haar vader (Thomas Jane) die ex-militair is. Hij heeft haar wel overlevingsvaardigheden geleerd. Die heeft ze hard nodig als vier gewapende scholieren een bloedbad aanrichten in haar school en dat livestreamen. Ze vecht terug.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Yolanda uit Capelle aan den IJssel is wat je noemt een echte ketting­roker. Ze rookt zelfs zo veel, dat haar hoogbejaarde buurvrouw Corry door de rookwalmen niet meer buiten kan zitten. Jolanda vindt het geklaag van haar buurvrouw maar gezanik; op haar eigen balkon mag ze zoveel roken als ze wil. En als Corry er echt zoveel last van heeft, gaat ze maar een blokje om. Omdat de dames elkaar inmiddels niet meer kunnen luchten of zien, worden Viktor en inval-rechter Bart Beuvink opgetrommeld.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)