Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo Sport Super Sunday met voetbal en Formule 1 gratis bij Ziggo

  Sportliefhebbers kunnen zich zondag 24 oktober opmaken voor Super Sunday op Ziggo Sport met veel voetbal en Max Verstappen in Formule 1.
  Jarco Kriek
  23 october 2021
  comments 2
  Ziggo Sport Super Sunday met voetbal en Formule 1 gratis bij Ziggo
  Foto Getty Images

  Het grote voetbalblok op Ziggo Sport begint zondag 24 oktober om 14.00 uur met een wedstrijd uit de Belgische voetbalcompetitie Jupiler Pro League tussen Antwerp – Club Brugge. Aansluitend volgt het hoofdgerecht van de voetbaldag (Match Of The Day) met de Spaanse El Clasico tussen FC Barcelona en Real Madrid. Het live verslag begint om 15.25 uur. Als toetje wordt vanaf 18.15 uur de Engelse Premier League-topper tussen Manchester United en Liverpool uitgezonden.

   

  Formule 1

  Om de Super Sunday in stijl af te sluiten, wordt om 21.00 uur het startsein van de Formule 1 Grand Prix van Amerika gegeven. In Austin zijn in de vrije training de emotie en spanning tussen de twee rivalen Max Verstappen en Lewis Hamilton al hoog opgelopen. Een goede basis voor een spannende race is dus aanwezig. De voorbeschouwing op de race met onder meer presentator Rob Kamphues en Robert Doornbos begint om 19.45 uur. Het voetbaldiscussieprogramma Rondo vervalt op deze Super Sunday.

   

  Gratis bij Ziggo

  Alle 3,8 miljoen Ziggo-klanten kunnen de gehele Super Sunday zonder meerkosten in HD-kwaliteit kijken via digitaal basiskanaal Ziggo Sport op voorkeuzekanaal 14. Bezitters van Mediabox Next kunnen Formule 1 in 4K Ultra HD volgen zonder hiervoor extra te betalen. Bij andere distributeurs zoals KPN, Canal Digitaal, T-Mobile en Delta Fiber (Delta en Caiway) kan Super Sunday op het kanaal Ziggo Sport Select gevolgd worden. Hiervoor is echter wel het aanvullend tv-abonnement Ziggo Sport Totaal nodig.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalvoetbalEl ClassicoLa LigaPremier LeagueFormule 1Super Sunday

  Reacties

 1. TV-TIP The Age of Nature

  The Age of Nature
  NPO 2 om 17:06 uur
  Droogte, hitte, overstromingen en slagregen; je hoeft de krant niet open te slaan of de doemscenario’s over het veranderende klimaat slaan je om de oren. Het driedelige The Age of Nature laat zien dat het niet enkel kommer en kwel in klimaatland is. Zo zit het zeewater rond het zo goed als uitgestorven atol Bikini in de Grote Oceaan zestig jaar na de Amerikaanse atoomproeven weer vol leven.

  TV-TIP Vier Handen Op Eén Buik

  Vier Handen Op Eén Buik
  NPO 3 om 20:25 uur
  Het verliefde stel Sharona (19) en Arjan (38) zijn nog geen twee maanden samen wanneer Sharona zwanger blijkt te zijn. Het stel zit nog niet helemaal op een lijn als het gaat om de opvoeding van hun baby. Volgens Sharona is Arjan namelijk te lief voor zijn twee andere kinderen. Journalist Anna van den Breemer en presentator Özcan Akyol staan de aanstaande ouders bij in de hectische tijd op weg naar het ouderschap.

  Interview