Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Film 1 kanalen krijgen weer 'kleuren profiel'

    Net als vanouds het geval was met de Canal+ filmkanalen zullen de FIlm 1 zenders behalve nieuwe namen ook weer kleuren in het logo gaan gebruiken. De herprofilering volgt direct op die van de Sport 1 kanalen.
    Jan-Hein Visser
    29 januari 2011
    comments 0
    Film 1 kanalen krijgen weer 'kleuren profiel'
    Net als vanouds het geval was met de Canal+ filmkanalen zullen de FIlm 1 zenders behalve nieuwe namen ook weer kleuren in het logo gaan gebruiken. De herprofilering valt samen met die van Sport 1. Vanaf eind februari zullen de nieuwe namen en logo's een feit zijn.

    En zoals er in het verleden al eens de filmkanalen van toendertijd Canal+ blauw, rood en geel waren, zullen deze kleuren opmerkelijk genoeg ook weer terugkeren. De Film 1 kanalen zijn onder meer bij UPC, CanalDigitaal en Ziggo beschikbaar.

    Vanaf eind februari wordt er niet meer met nummer 1.1, 1.2 enz. gewerkt maar met speciale namen. Film 1 Action behoudt de naam maar krijgt geel in het nieuwe logo. Film 1.1 gaat Film 1 premiere heten met een rood gekleurd logo en daarnaast komt er een film 1 festival met blauw logo en film 1 family krijgt tot slot groen in het logo. De HD-filmzender zal een simulcast worden van Film 1 Premiere.





    Film 1Canal+CanalDigitaalZiggoUPC

    Reacties

  1. TV-TIP Costa!!

    Costa!!
    RTL 8 om 20:25 uur
    Anna (Abbey Hoes) gaat met haar vriendin Bibi naar Spanje om de fameuze club te zien waar haar moeder Frida (Katja Schuurman) ooit werkte in Costa!. Die blijkt inmiddels behoorlijk vervallen. Samen met nieuwe vrienden besluiten ze de bar weer in ere te herstellen. Zal Anna net als haar moeder de liefde vinden op deze mooie plek?

    TV-TIP Steenrijk, Straatarm

    Steenrijk, Straatarm
    SBS6 om 20:30 uur
    Hoewel Nederland een rijk land is, leven bijna een miljoen mensen in armoede. Ook Nederlanders die een comfortabel leventje leiden kunnen met een beetje pech in een financieel ravijn terechtkomen. In de nieuwe reeks van Steenrijk, Straatarm ruilen pechvogels weer een week van leven met landgenoten die wél in de slappe was zitten. Vorig seizoen groeide de kritiek op het programma. Zijn de deelnemers met een kleine beurs echt geholpen als ze hun weekbudget uitgeven aan dure sneakers, etentjes of onberispelijke maatpakken? Waarschijnlijk niet echt, maar in Steenrijk, Straatarm hebben ze wel de tijd van hun leven en dát is ook wat waard.

    Interview