Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    CanalDigitaal introduceert recreatieabonnement

    Met het nieuwe recreatieabonnement van CanalDigitaal betalen vakantiegangers voor een abonnement in de lente en zomer.
    Jarco Kriek
    11 februari 2008
    comments 1
    CanalDigitaal introduceert recreatieabonnement
    De Nederlandse satelliettelevisieaanbieder CanalDigitaal heeft een nieuw abonnement aangekondigd. Dit recreatieabonnement is bestemd voor de satellietkijker die alleen gebruik maakt van satellietontvangst tijdens de kampeer- en vakantieperiode. In het voorjaar en de zomer kan men kijken naar de belangrijkste Nederlandse televisiezenders.

    Het recreatieabonnement is geldig van 21 maart tot en met 21 september. De abonnee kan hiermee de zenders RTL4, RTL5, RTL7, RTL8, Net5, SBS6, Veronica, Eurosport, Discovery, National Geographic Channel, Animal Planet, TMF, de MTV/VH zenders, Comedy Central, Jetix, Nickelodeon en natuurlijk Nederland 1, 2 en 3 zien. Daarnaast kan men, bij gebruik van de DUO LNB 60, ook de regionale zenders op de Astra3-positie bekijken die net als BVN TV (Astra1) ongecodeerd uitzenden.

    Het recreatieabonnement komt in feite overeen met het basispakket van CanalDigitaal. De prijs is echter hoger. Voor het basispakket dient de abonnee 8,95 euro per maand te betalen. Het recreatieabonnement kost tijdens de zes maanden looptijd maandelijks 9,99 euro.

    CanalDigitaal komt met het recreatieabonnement tegemoet aan de vraag van zowel de klanten als de detailhandel. Deze hebben al langere tijd laten weten dat er behoefte is aan een dergelijk abonnement. VeelNederlanders gebruiken tijdens hun vakantie of op de camping in binnen en buitenland satellietontvangst om naar de Nederlandse zenders te kijken. Tot voor kort moesten zij ook gedurende de maanden dat ze niet gebruik maakten van satellietontvangst toch het abonnementsgeld doorbetalen.

    Het nieuwe abonnement is de volgende stap van CanalDigitaal in een strategie om beter te voldoen aan de wensen van de abonnee. Onlangs werden al veranderingen met betrekking tot de klantenservice van het bedrijf doorgevoerd. Zo kunnen abonnees via webmail nu elektronisch in contact komen met de klantenservice van CanalDigitaal. Verder heeft het bedrijf een zogeheten webteam in het leven geroepen om de ontwikkelingen rondom CanalDigitaal op het internet te inventariseren. Dat team kan, indien nodig, ook direct actie ondernemen om urgente problemen van abonnees op te lossen.
    CanalDigitaalrecreatieabbonement

    Reacties

  1. TV-TIP Plakshot

    Plakshot
    NPO 3 om 20:23 uur
    Roel Maalderink gaat weer de straat op om nietsvermoedende voorbijgangers te vragen over actuele kwesties. De antwoorden die ze geven zeggen meestal meer over de ondervraagden zelf. Normaal gesproken waren Roel en zijn broer op de late avond te zien, maar nu verhuizen hun satirische fratsen naar een gunstiger tijdstip. Of, zoals Roel het zelf zegt: “Het leek me na vijf seizoenen weleens leuk om uit te zenden op een tijdstip dat mensen nog niet naar bed zijn.”

    TV-TIP Zwartboek

    Zwartboek
    RTL 7 om 20:25 uur
    Het is 1945 en de Tweede Wereldoorlog loopt op zijn eind. Het onderduikadres van Rachel Stein (Carice van Houten) wordt verraden, maar ze weet te ontsnappen. Onder de schuilnaam Ellis de Vries sluit ze zich aan bij het verzet. Ze infiltreert in het hoofdkwartier van de SD, waar officier Müntze (Sebastian Koch) voor haar valt.

    Interview