Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Nieuw seizoen Cold Case nog niet in HD

    Het zevende seizoen van de crimeserie Cold Case start dit weekeind op NET 5. Helaas voor NET5 HD-kijkers nog niet native HD-kwaliteit.
    Jarco Kriek
    9 maart 2010
    comments 0
    Nieuw seizoen Cold Case nog niet in HD

    Aanstaande zaterdag start NET 5 met het zevende seizoen van de succesvolle crimeserie Cold Case. In de serie worden zogenaamde cold cases, misdaden die nooit eerder waren opgelost, door detective Lilly Rush en haar team opnieuw onderzocht. Cold Case is vanaf komende zaterdag elke zaterdag bij NET 5 te zien.

    Elke aflevering begint met een flashback naar het jaar waarin het delict is gepleegd. Het bijzondere is dat er meerdere acteurs voor dezelfde rol gebruikt worden: een voor het heden en een voor het verleden. Ook is de muziek altijd afkomstig uit de tijdsperiode waarin de aflevering zich afspeelt. De eerste aflevering van het zevende seizoen is zaterdag 13 maart om 21.30 uur te zien. Het gaat in deze aflevering om de verdwijning van een jonge vrouw van een schip in 1966. Tijdens de renovatie van dit schip 43 jaar later worden haar stoffelijke resten gevonden. Het Cold Case team wordt op deze zaak losgelaten.

    Jammer genoeg voor HD-kijkers is het zevende seizoen van Cold Case nog niet in native HD-kwaliteit te zien via de HD-zender NET 5 HD. Dit wordt bevestigd door SBS-woordvoerder Dik Nagtegaal. “Helaas hebben we voor deze serie nog geen HD-deal, dus het is voor de NET 5 HD-kijkers SD-upscaled.”
    NET 5NET 5 HDHDTVSBS BroadcastingCold Case

    Reacties

  1. TV-TIP 90's Dance

    90's Dance
    NPO 3 om 20:22 uur
    Danceformatie T-Spoon scoorde nooit een nummer 1-hit in Nederland, maar ging in 1997 wél de halve wereld over met de zomerhit Sex on the Beach. De groep haalde hoge noteringen in Groot-Brittannië en Nieuw-Zeeland en haalde in Japan wél de nummer 1-notering. In de laatste aflevering van 90’s Dance vertellen alle betrokkenen over de bizarre tijden die aanbraken nadat ze een wereldhit scoorden met de ondeugende dance-classic. Zangeres Linda Estelle durfde haar ouders bijna niet te vertellen over het succes.

    TV-TIP The Survivor

    The Survivor
    RTL 7 om 20:25 uur
    De Poolse Harry Haft (Ben Foster) moet concentratiekamp Auschwitz overleven door letterlijk te vechten voor zijn leven. Een SS-officier dwingt hem om het op te nemen tegen zijn medegevangenen. Hij overleeft het kamp en gaat naar New York. Daar begint hij weer met boksen, in de hoop op bekendheid, zodat zijn geliefde hem terug kan vinden.

    Interview