Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Caiway compenseert klanten na landurige emailstoring

    Caiway compenseert een groot deel van haar klanten vanwege grote en langdurige storingen met de email in de laatste twee weken van oktober. De compensatie bestaat uit het tijdelijk beschikbaar stellen van extra zenderpakketten, waaronder Fox Eredivisie.
    Jan-Hein Visser
    2 november 2016
    comments 0
    Caiway compenseert klanten na landurige emailstoring

    Caiway ondervond grote problemen met de emailstoring die al half oktober opspeelde. Veel klanten konden daardoor hun email niet verzenden of ontvangen of de mails kwamen veel later aan bij zowel verzender als verzorger. Het telecombedrijf uit het Westland had veel tijd nodig om de problemen met haar email-servers volledig op te lossen. Caiway maakt na een eerder gratis weekeinde Fox Eredivisie 1 daarom deze zender nu twee weken voor iedereen beschikbaar. Ook het pakket TV plus maakt deel uit van de compensatie voor de storingen en is vanaf 2 november te zien. Klanten die deze pakketten al hebben, krijgen geen extra compensatie, maar Caiway heeft hiermee de best mogelijke afweging gemaakt.

    Reacties

  1. TV-TIP 90's Dance

    90's Dance
    NPO 3 om 20:22 uur
    Danceformatie T-Spoon scoorde nooit een nummer 1-hit in Nederland, maar ging in 1997 wél de halve wereld over met de zomerhit Sex on the Beach. De groep haalde hoge noteringen in Groot-Brittannië en Nieuw-Zeeland en haalde in Japan wél de nummer 1-notering. In de laatste aflevering van 90’s Dance vertellen alle betrokkenen over de bizarre tijden die aanbraken nadat ze een wereldhit scoorden met de ondeugende dance-classic. Zangeres Linda Estelle durfde haar ouders bijna niet te vertellen over het succes.

    TV-TIP The Survivor

    The Survivor
    RTL 7 om 20:25 uur
    De Poolse Harry Haft (Ben Foster) moet concentratiekamp Auschwitz overleven door letterlijk te vechten voor zijn leven. Een SS-officier dwingt hem om het op te nemen tegen zijn medegevangenen. Hij overleeft het kamp en gaat naar New York. Daar begint hij weer met boksen, in de hoop op bekendheid, zodat zijn geliefde hem terug kan vinden.

    Interview